Намерих използван презерватив под леглото

45
Добави коментар
ledzep
ledzep

Намерих използван презерватив под леглото

Мъжът ми се прави на ударен

Здравейте! Искам да споделя кошмара, в който живея от дни. Един ден като почиствах в спалнята, намерих използван презерватив между матрака и рамката на леглото.

Първоначално не разбрах какво е – помислих го за опаковка от нещо, защото явно беше престоял доста дълго време там. И тъкмо да го изхвърля в кофата и видях, че е презерватив. Призля ми – с мъжа ми не използваме презервативи от времето, в което бяхме гаджета. След като се родиха децата, аз си сложих спирала и решихме въпроса с предпазването. Това означава едно – че мъжът ми е бил с друга жена в семейното ни легло. Децата ни са малки – на 3 и на 5 години. Казвам го, за да не получавам коментари, че те са правили секс.

Никой друг не влиза в дома ни, освен ние.

Още същата вечер, още с влизането във вратата показах находката на мъжа си. В началото той си помисли, че се шегувам за нещо, но когато видя, че изражението ми не преминава в усмивка, му стана ясно.

За няколко минути цветът на лицето му се промени няколко пъти. След което обаче явно се съвзе и заяви, че не знае за какво става дума. Разказах му как и къде съм намерила презерватива, той отричаше ли, отричаше. Наглостта му ме побърка.

Минаха две седмици оттогава. Не сме говорили, нито дума за тази изневяра. Децата са при майка ми, а аз пътувам всеки ден – не се прибирам в собственото си жилище, а пътувам до нейната къща. Мисля какво да правя.

К. С.

 

Утеха.БГ:

Положението ви наистина  е сложно. Остава ви утехата да мислите, че забежката е била без чувства. Дано да имате сили да простите на мъжа си и да му заявите, че при следваща издънка ще сложите край на връзката ви. Не съдете сурово, всеки греши. Вижте останалите истории в този сайт и ще се уверите в това.

Магистър Станимир

Категория:
Прегрешение  Етикети:
изневяра, кондом, презерватив, с друга жена