Маколи Кълкин, звездата от „Сам в къщи” отслабнал до неузнаваемост

49
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Маколи Кълкин, звездата от „Сам в къщи” отслабнал до неузнаваемост

Едно време той е бил палаво дете и  звезда от мега успешната продукция „Сам в къщи” и „Ричи Рич”.Въпреки това в момента Маколи Кълкин е на 31 години.

Времето не прощава и на богатите, защото филмовата звезда  се появи раздърпан и съсухрен  докато поздравяваше феновете си в Ню Йорк в сряда. С рядката си руса  козя брадичка и разрошена коса, той ги погледна някак си вяло докато отпиваше от енергийната напитка.

Маколи Кълкин като възрастен човек

Според източници, които живеят в района той идва тук доста често,  в местен клуб. Но неговият  говорител направи изявление в което поясни, че място за безпокойство няма.

Проблемите на Маколи Кълкин на филмовата сцена

„Маколи Кълкин е в много добро здраве. Неговата поява на публични места последните години  е далеч от сладкия младеж с който сме свикнали да го оприличаваме. Нахалният  Кевин Макалистър в семейството от филма през  1990 е най-голямото  дете-звезда на Холивуд. Командващ близо четири милиона паунда, които получава за ролята си в „Ричи Рич” ,  младият актьор скоро удари на камък.

При него настъпиха размирни времена и лични трагедии, включително смъртта на сестра му Дакота в автомобилна катастрофа и на неговата полу-сестра Дженифър починала от свръхдоза наркотици. Кариерата му направо угасна след като  бе забъркан в финансов спор между родителите му, Кристофър Кълкин и Патриша Брентъп.

През 1998 г. съдията отстрани бащата, който беше негов мениджър и попечител на парите на сина си. Той трябваше да бъде счетоводител на огромното богатство, докато Макколи навърши 18 години. След пауза, той се връща към филмите през 2000 година. Въпреки това, нито един от последващите филми не можа да достигне успеха на сериите „Сам в къщи”.“Аз знам, че съм най-добрият  безработен актьор“ каза в едно интервю артиста. 

През 2004 г. обаче той бе арестуван, след като полицията спря колата, в която той е пътувал, и след претърсването бе намерено, повече от половин унция марихуана и няколко таблетки  Ксанакс без  рецепта., използвани за лечение на депресия и нарушения на нервната система.

Той се призна за виновен за притежание на лекарства без рецепта и марихуана. Получи едногодишна условна присъда и глоба в размер на  540 $ и да плати таксите по делото. Актьорът се жени за  актрисата Рейчъл Минър през 1998 г., но  ​​се развежда през 2002. И втората му връзка с жена приключи  след 8 години съжителство .Звездата  Мила Кунис от филма „Черният лебед” го остави през 2010 г.

Той имаше  близки отношения с Майкъл Джексън по времето когато беше още дете  и дори свидетелства в защита на покойния певец в процес за блудство над деца през 2005. Той яростно отричаше неподходящото  поведение и докосване на Майкъл Джексън от време на време с него докато е спал в имението Neverland.

Той присъства  на погребението на краля на Поп музиката в  Lawn Memorial Park в Глендейл, Калифорния, през септември 2009 г.. За Кълкин се носят слухове, че в момента  се снима в британски военен филм, който  ще се появи на екран през следващата година.