Изневерява ми, не ми изневерява…

35
Добави коментар
news359
news359

Чудили ли сте се някога, как бихте могли да разберете дали вашата безценна половинка ви мами. Ето няколко сигурни признака, за неговата авантюра:

1. Вашата половинка е много по-отзивчива към вашите нужди, отколкото обикновено. Това е свързано с чувството на вина, което изпитва той. Вниманието към вас ще намалява с течение на времето, ако връзката с другата продължи.

2. Той започва да ви подарява подаръци – много повече от обикновено. Всъщност това са „подаръци на вината”, чрез които той се чувства малко по-добре заради изневярата си.

3. Ако той ви изневерява, със сигурност ще усетите чувства, които той проявява и те не са както обикновено. Доверете се на инстинктите си, защото вие най-добре познавате навиците и отношението на половинката към вас. Бъдете наблюдателни за такива промени.

4. Напоследък често се карате и той е подбудителят на всичките кавги. Правейки това, половинката ви си намира причини да се сърди и да отсъства от дома, за да се срещне с любовницата.

5. Половинката ви често говори за края на вашата връзка и задава въпроси от сорта на „Какво би направила ако връзката ни приключи?” или прави констатации „Ако някога се случи нещо с нас, аз винаги ще те обичам, като приятел”.

6. Той често се чувства потиснат. Когато излиза от вкъщи е весел и усмихнат, но когато се прибере отново настроението му се разваля. Ако половинката ви има друга от дълго време, той ще се опитва да поддържа и двете връзки бавно и мудно. Проблемите, който има в едната ще се пренесат и в другата връзка.

7. Любимият не ви говори. Живеете заедно, но почти не комуникирате. Той е станал студен и невъзприемчив към вашите чувства.

8. Напоследък забелязвате, че започва да му липсва самочувствие. Това не е задължително да бъде тълкувано, като знак за изневяра, но ако той се чувства несигурен и с ниско самочувствие до вас, то много вероятно е да потърси подкрепа при някоя друга.

Истинската любов може да преодолее както щастливите, така и лошите моменти. Ако имате съмнения, че вашата половинка споделя както живота, така и леглото си с друга жена, а все още той е всичко за вас се опитайте да поговорите открито с него. По този начин може да стигнете до сърцевината на проблема и да върнете обратно мъжа на живота си./news359

Париж/Франция