За лошите момчета и добрите момичета…

2
Добави коментар
pippo26
pippo26

Всеизвестен е фактът, че жените  не знаят какво искат! И това е голямата им тайна. Търсят голямата любов, чакат принца на белия кон, искат да правят изпепеляващ секс, да се отнасят добре с тях, да ги глезят и да им угаждат! Но дали, ако имат повечето от тези неща, те ще спрат да се оглеждат. Отговорът е НЕ! Те доброволно приемат ролята на крави (без да се обиждате, дами), които търсят по-сочната зелена трева. И почти никога не я намират.

Инстинктът към самоунищожение е заложен във всяко живо същество. Дори да си най-страхотното и мило момче на света, то винаги ще се появи някой, който е твоята пълна противоположност, но в крайна сметка жената ще избере него. Защо ли? Може би жените  по природа са мазохисти. Обичат да страдат и да бъдат наранявани. А отговорът им е толкова изтъркан – „По-силно е от мен!“

Истината обаче е, че няма по-силно нещо от желанието да бъдеш щастлив. Да, жените могат да използват всякакви оправдания, но в стойностните мъжки очи те си остават едни безхарактерни същества, които са склонни да се самоунищожат, но не и да свалят розовите очила. Накрая изборът им води до страдание и болка, но смайващото в случая е, че те го предпочитат! Може би им е забавно… до един момент, но след това се превръща в кошмар.

Все пак – защо жените се хвърлят в обятията на лошите момчета. Едни от тях го правят, за да се чувстват по-желани и харесвани, защото нали „уж“ въпросния обект на тяхното оглупяване може да има която си поиска жена. Други пък го правят от чисто любопитство. Но пътищата на и двата избора в деин момент се обединяват като оставят жената използвана и с разбито сърце.

Хората неслучайно са го казали „Хубавите ябълки ги ядат прасетата“!

Преди време и аз спадах към категорията „лоши момчета“. Около мен всичко вреше и кипеше. Непрекъснато се случваха интересни неща, двигател на които най-често бях аз. Винаги имах какво да правя и никога не скучаех. Постоянно беше весело и забавно. Естествено това важеше и за хората с мен. Предполагам, че това беше една от основните причини около мен непрекъснато да се въртят готини момичета, въпреки че като външност не съм кой знае какъв хубавец. И когато имаш такова разнообразие и избор трябва само да се пресегнеш. Кой е луд да се откаже от хубавото?!? Във всеки случай не и „лошите момчета“.

И понеже изборът е голям и постоянен, въобще не ти остава време да се замислиш какво се случва и дали не нараняваш някой. Дори и да ти мине през главата подобна мисъл, много бързо следващото момиче те отвлича от нея.

„Лошите момчета“ са интересни именно защото знаеш, че ще се опариш. Добрите момичета са готови да платят всяка цена, за да бъдат с такова момче, въпреки че съзнателно или подсъзнателно знаят какво ще стане. Колкото и парадоксално да звучи, те искат да се опарят.