Olimp CREATINE MEGA CAPS 1250мг. 900 капсули КРЕАТИН

1
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Креатин монохидрат на капсули по 1250 мг. Продуктът предлага най-високото съдържание на креатин в 1 капсула. В мускулите креатинът се свързва в креатинфосфат, от който се произвежда АТФ (аденозин трифосфат). АТФ е първият източник на енергия по време на високоинтензивни натоварвания. Високата концентрация на креатин стимулира протеиновия синтез и предпазва мускулите от разграждане.

Предназначение:
При спортисти, практикуващи скоростно-силови дисциплини, включително бодибилдинг, с цел увеличаване на силата и чистата мускулна маса. При спортисти, практикуващи спортове за издръжливост, с цел увеличаване на енергията и издръжливостта.

Доза: 4 капсули

Начин на употреба:
Една доза дневно, след тренировка или по същото време в нетренировъчни дни.

* Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

В Shopping.bg. Интернет магазин Шопинг БГ може да срещнете пълния асортимент от Креатинови продукти, аминокиселини, хардкор продукти, продукти на растителна основа, протеинови барове и други суплементи за повишаване на желанието за спортуване, тонус и идеална форма. Хранителните добавки съдържат единствено специално селектирани съставки и се изработват под строг контрол. Olimp CREATINE MEGA CAPS 1250мг. 900 капсули КРЕАТИН, както и всички суплементи на Olimp са многократно изпробвани преди да стигнат до вас. Те ще ви помогнат да посещавате фитнес залата с желание и да се радвате на оформена мускулатура и изваяна физика, със самочувствие. Olimp CREATINE MEGA CAPS 1250мг. 900 капсули КРЕАТИН е правилният избор, който ще удовлетвори всичките Ви желания. Шопинг БГ Ви предоставя най- добрите цени за Креатинови продукти.