Щерката на Тимошенко се развежда?

1
Добави коментар
plovdivweek
plovdivweek

Суматоха
  Шоу

Щерката на Тимошенко се развежда?

PlovdivWeek на 21/02/2012, 18:55

Снимка: lentanew.ru

Евгения и Шон – щастливи младоженци

За рождения си ден дъщерята на екс-премиера на Украйна Юлия Тимошенко – Евгения, замина на гости на баща си Александър, който през януари тази година получи убежище в Чехия.
„Женя е в чужбина. Успях да я поздравя само по телефона. Още не съм й купила подарък. Когато се върне, ще обсъдим какво й е нужно и непременно ще й го подарим“, разказа лелята на Юлия Тимошенко – Антонина Уляхина. Евгения също й се пада племенница.

Миналата година тя отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг – със съпруга си, британския рокаджия Шон Кар, майка си и баща си. В чест на празника майка й пусна косата си и облече красива млечнобяла рокля, много подходяща за фигурата й. Същата година семейството се разпадна. Майката бе изпратена в Качановската затворническа колония, таткото емигрира, а дали на празника ще присъства Шон все още не е ясно.

Появиха се слухове, че двойката напоследък не живее заедно. Миналата есен Кар замина на турне във Великобритания със своята група DVS. В Украйна се завърна официално преди седмица. Той бе засечен в Ужгород на местния празник на блините. Съпругата му не бе с него. Затова пък Евгения в последно време е забелязана в компанията на непознат млад човек.

„Не знам дали Юлия Владимировна е предала нещо за Евгения от затворническата колония. При мен не е постъпвала такава информация“, заяви прессекретарят на осъдената Тимошенко, Марина Сорока, цитирана от delfi.ua.