Хороскопите на Марги

4
Добави коментар
myastroamor
myastroamor

 

 

На 11 и 12 април Луната се движи през земния кардинален знак Козирог. На 11 април в сутрешните часове енергиите са по-хармонични, но във вечерните часове Луната вече съвпада с Плутон и заедно оформят неблагоприятен аспект с Уран в Овен. Родените под знаците и особено през втората декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей трябва да бъдат по-предпазливи за кавги, инциденти, интоксикации и всякакви неприятности. 11 април е по-благоприятен и положителен ден за родените под знаците и предимно през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Около 18:30 часа българско време на 11 април Венера преминава в подвижния въздушен знак Близнаци, където ще транзитира до 7 май включително. Тази въздушна Венера ще активира в положителен аспект интимните и бизнес взаимоотношения, както и финансовите въпроси при родените със Слънце и Венера в Овен, Лъв, Везни и Водолей. След 20 април на положителното влияние на Венера в Близнаци ще се радват и родените през втората и трета декада на родените със Слънце и Венера в Близнаци. На родените със Слънце и Венера в първите 10 градуса на знака Близнаци не мога да обещая положително развитие във взаимоотношенията и финансовите въпроси, тъй като Венера в Близнаци между 11 и 20 април образува неблагоприятни аспекти със Сатурн в Стрелец на 4 – 5 градуса и с Нептун на 7 – 8 градуса в Риби. В този интервал от време родените със Слънце и/или с Венера в първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби трябва да бъдат по-внимателни в партньорствата си и във финансовите дела, за да минат дните с по-малко загуби. Възможни са изневери и разочарования в интимен план, измами и разочарование от бизнес партньори, загуба на пари или прекалени разходи да ви създадат затруднения. Внимавайте също така за кражба на пари и имущество. Вземете предпазни мерки, особено в празничните дни сега, за сигурността в дома или офиса си.

На 12 април в 06:44 часа Луната променя фазата си – фаза Последна четвърт. Слънцето в Овен и Луната в Козирог са в дисхармоничен аспект помежду си. Неблагоприятното влияние на планетните аспекти, започнали още от вечерта на 11 април, продължават и на 12 април, като от 11:15 часа Луната излиза „от курс“ и няма да образува мажорни аспекти с останалите планети до 20:44 часа българско време. На 12 април до 20:44 часа планетните енергии са с по-неблагоприятно влияние за родените под знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за родените под знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Почивайте активно, не прекалявайте с алкохола и храната. Енергията ви е променлива. Може да чувствате нервно напрежение и раздразнителност, главоболие, сърдечни аритмии, проблеми с артериалното налягане, жлъчни кризи и т.н. Не предприемайте рисковани действия. 12 април е по-благоприятен ден за родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. В 20:45 часа вечерта Луната преминава в знака Водолей.

На 13 и 14 април Луната продължава транзита си през знака Водолей. През тези два дни ще сме замислени и насочени повече към бъдещето. Подобрява се настроението, повишава се желанието за пътувания, за срещи и купони с приятели и други приятни за нас хора. Мисълта и реакциите ни са по-бързи, решенията ни могат да са по-нестандартни. Звездната енергия на 13 и 14 април е по-дисхармонична за родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за родените под знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната образува неблагоприятен аспект с Марс в Телец около обяд. Бъдете по-внимателни за кавги, травми и инциденти. Избягвайте ремонтни дейности, особено на електроуреди. При възрастните и болни хора е уязвимо кръвообращението и нервната система.

На 13 април в сутрешните часове Луната образува и благоприятен аспект с Венера в Близнаци и със Сатурн в Стрелец. Тази звездна хармония ще има благотворен ефект в любовта, в партньорските взаимоотношения и финансовите въпроси при родените под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще се чувствате прекрасно, ще се радвате на обичта и вниманието от страна на близките и приятелите ви. Възползвайте се от тази звездна хармония и се забавлявайте! Денят е по-неблагоприятен за родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за родените под знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Дръжте емоциите и гнева си под контрол, за да избегнете конфликти. Не прекалявайте както с приказките си, така и с действията си. Не паркирайте на забранени места, спазвайте морално-етичните норми на поведение в обществото и законите.  

Първият работен ден от новата седмица, 14 април, започваме с положително звездно влияние най-общо казано. Луната във Водолей образува поетапно благоприятни аспекти с Уран, със Слънцето и във вечерните часове с Меркурий в Овен. Денят носи чудесни възможности, положително развитие в делата, успешни изяви, добро настроение и лесни победи предимно за родените под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Повече напрежение и затруднения през този ден могат да почувстват родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и родените под знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ако не е наложително, не планирайте важни срещи и дела. Не хабете излишно енергията си, защото тя е нестабилна на този ден. Стремете се да бъдете по адаптивни и отстъпчиви. В часовете между 22:45 и 23:12 Луната във Водолей е „без курс“, след което навлиза в знака Риби в 23:13 часа българско време.

На 14 април не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури, подобряващи кръвообращението. Избягвайте нервното напрежение, не натоварвайте прекалено очите и краката си.

Времето – на 11 април очаквам да се задържи най-общо хубаво, но на места не е изключена и разкъсана облачност, краткотрайни превалявания в източните части на страната и в планинските райони. Внимавайте за инциденти в планината. На 12 и 13 април очаквам да има усилване на вятъра. На 13 април можем да се порадваме на приятно пролетно време през първата половина на деня, а около обяд може да се заоблачи и превали дъжд в ранния следобед. На 14 април Луната образува предимно хармонични аспекти, което дава заявка за едно добро начало на новата работна седмица и по отношение на времето. Едва привечер може да се заоблачи, тъй като в късните часове на деня Луната преминава във водния знак Риби. Очаквам понижаване на температурите, повишаване на влажността, превалявания от дъжд в североизточните части на страната ако не през нощта срещу 15 април, то на самия 15-ти.

Желая ви Весели и Щастливи Великденски празници!

Марги Паскалева

10.04.2015 год.

 Разпространяването на хороскопите и на други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява единствено с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!