Надраскаха клубния автобус на Левски с „Абе, къде е БАТЕ?“ (снимки) | Новини

2
Добави коментар
Hish
Hish

Клубният автобус на Левски е бил надраскан с надпис „Абе, къде е БАТЕ? и облепен с лепенки на червената фенфракция „Офанзива“ в нощта на събота срещу неделя по време на престоя на сините в Сандански. Поне подобни снимки се появиха из интернет пространството. По този повод сайтът cskasofia.com публикува следната статия, придружена със снимки:

Моля, без номера

В нощта на събота срещу неделя клубният автобус на столичния Левски осъмна на паркинга пред хотела, където сините бяха на лагер, облепен със стикери на ОФАНЗИВА. Като „бонус”, возилото се раздели и с регистрационния си номер.

Хотелът в Сандански, в който беше отседнал тимът от „Герена”, се оказа само привидно гостоприемно място. Докато сините благо сънуваха шампионска титла, бдителни армейци се възползваха от сгодния случай, за да отправят предсезонен поздрав към любимия си враг.

И тъй като случката се е състояла в ранните часове на Сирни Заговезни (Прошка), от ОФАНЗИВА коментираха: Говеда, прошка НЯМА!

Както е известно, това не е първият случай на подобна вандалщина. През есента на миналата година клубният автобус на ЦСКА осъмна изпочупен пред столичен хотел, а инициаторите така и не бяха разкрити.