Храна за вкъщи от ресторанти „Victoria“ – бърза, лесна и безплатна поръчка и доставка на храна в София

1
Добави коментар
t1sh0cfc
t1sh0cfc

Искате да поръчате пица за вкъщи или пък търсите добри ресторанти в София, то попаднали сте на правилното място. Верига ресторанти „Victoria“ разполага с 9 ресторанта в град София и 1 в град Банско. При нас ще намерите богат избор на пици, пасти, салати, риби, суши и други вкусни ястия и специалитети. Персоналът на ресторанти “Victoria” ще се погрижи да бъдете обслужени с изтънченост, усмивка и приятелско отношение, независиомо дали ще поръчате храна за вкъщи или ще посетите някое от заведенията ни, за да се насладите на вкусен специалитет прясно приготвен специално за Вас.
Онлайн доставка на храна в София и Банско 

Ако нямате време да ни посетите, можете да се възползвате от Онлайн Поръчките на пица за вкъщи директно през нашия сайт или да се обадите на телефон 02/911 00 за София и Банско. Освен бърза и вкусна доставка на пица, „Victoria“ Ви предлагат и безплатна доставка на храна в София и Банско при поръчка над 10 лв.

Малко повече за ресторантите в София и Банско „Victoria“
Верига ресторанти „Victoria“ са подходящи за среща с колеги, бизнес партньори, приятели или семейни събития. От рестотанти „Victoria“ в София и Банско можете да поръчате каквото и да е било от менюто, което е изключително богато. Свежи салати, превъзходни пици, какви ли не предястия – пилешки крилца, калмари… За ценителите на месната кухня предлагаме  пилешко, свинско, телешко и агнешко месо.
  
Не и на последно място са десертите – чийзкейк с бял шоколад и ягоди, Торта Лети „Линд“.

При нас ще бъдете посрещнати още от входа и любезно настанени. Персоналът ни ще ви обърне специално внимание и ще бъдете обслужени на ниво.    
                                                                  

Ако решите да поръчате храна за вкъщи, доставката ви ще бъде безплатна

Преди цели 17 години в България се появи нещо съвсем ново – доставка на храна за вкъщи и офиса от класическата кухня и пица. Без да променяме първоначалната си концепция, постоянно ви представяме нови ястия, вкусове и напитки. Създадохме специално The Chef’s menu – авторски менюта на шеф готвачите. Така всеки един от ресторантите запазва своя индивидуален облик… А пиците – нашите пицари знаят рецептата за най-вкусните пици.
След откриването на ресторанта на бул. „България“ се постави началото на нещо ново, което вие, нашите клиенти оценихте. Без значение  дали сте в София или на почивка в Банско, дали желаете да бъдете поглезени в ресторанта или да ви доставим пица за вкъщи, вие оставате най-важният ни гост. Ето защо, специално за нашите клиенти чужденци, преведохме менюто си на три езика.

За 15–ия си рожден ден ресторанти „Victoria“, отвори врати и на ул. „Черковна” 75 в столицата. Ресторантът има красива градина, с много цветя и зеленина, детски кът, истински оазис в големия град. Новата концепция на веригата проличива с най-голяма сила – изискан стил, модерна кухня, съчетаваща в себе си най-доброто от българската, средиземноморската и европейската кухня.

В сърцето на един от най-прекрасните паркове в София, отвори врати и поредния ресторант от веригата -“Villa Victoria” Ловен парк. Вдъхновен от историята на Ловния парк, с уникалния си интериор и уют ресторантът е подходящо място както за събиране със семейството и приятелите, така и за провеждане на бизнес обяд или вечеря.
 
“Искаме винаги да даваме на хората нещо ново, без да им отнемаме старите специалитети, с които вече са свикнали”, казва единият от собствениците.

Разгледайте всички ястия в новата ни онлайн система за поръчки