Бързо Отслабване С Ориз

39
Добави коментар
freemp4
freemp4

Бързо Отслабване С Ориз

Оризовата диета за отслабване е доста строг режим за отслабване.
Оризовата диета за отслабване спада към рестриктивните диети, които ограничават изключително много приемът на храни и могат да доведат до липса на определени витамини и минерали в тялото. Тази диета е подходяща за хора със специфични здравословни проблеми – затлъстяване, диабет, бъбречни заболявания и трябва да се прилага под строг лекарски контрол.

В основата на тази диета за отслабване е строгото ограничаване на сол, захар, мазнини и преработени храни и спомага за бързо отслабване.
Този режим за отслабване гарантира 10-15 килограма отслабване през първия месец и по 1,5-2 кг през следващите фази.
Ако добавите и подходящи упражнения, можете да отслабнете и повече.

Диетата за бързо отслабване с ориз е нискокалорична, богата на комплекси въглехидрати диета, с малко натрий, малко мазнини, малко захар, малко протеини и много пълнозърнести храни. Целта на диетата е не само бързо отслабване, но и пречистване на организма и предпазване от хронични заболявания.

Диетата съдържа около 30 храни, като в основата е оризът.
В началото приемът е 800 калории на ден, като постепенно стига до 1200 калории на ден, като това количество трябва да се поддържа постоянно, до края на живота.

Въпреки че оризовата диета за бързо отслабване е добър начин да започнете здравословен начин на живот, вероятно ще ви бъде трудно да я спазвате за дълго време.