6 идеи за старите закачалки за дрехи

8
Добави коментар
artandblog
artandblog

Вижте и тези:

Закачалков стол

Столовете са важна част от домашната или работна атмосфера. Основната им функция е да ни помагат да релаксираме, но същевременно могат и да бъдат красив обект изкуство. Така например Ванеса Робинсън изобретява този стол като му придава екологично излъчване за ежедневно ползване. Както и сами виждате тя е използвала стари метални закачалки закрепени за основа от тел. Равносметката показва 61 метални закачалки и много събрани погледи.

Полюлей

Тази идея е на Organelle Design, които са използвали стари дървени закачалки за дрехи и превърнали в красив и функционален полюлей. Тази екологична идея е начин да използвате стари елементи, но и да светне домът ви. Плюс това ще придадат любопитен и изненадващ момент за гостите.

Купа за плодове

За дизайн и изработване на купи за дома можете да използвате всякакви форми и материали. Тази например е направена от дъгообразни дървени закачалки, с диаметър 40 см. и височина от 10 см. Самата идея и материала определено ще придадат ново и екологично настроение в кухнята ви.

Конструкция от светлина

Творчеството не познава граници и тази идея доказва тази теза. Тази конструкция изглежда като съединени едно за друго листа, които да украсят определено място. Използвани са стари телени закачалки облечени в бяла полупрозрачна хартия и са чудесен начин да намалите силната и насочена светлина.

Гардеробен стол

Този проект е дело на Joey Zeledon от Бостън. Дизайнерът е използвал пластмасови закачалки по хитър начин, който със сигурност ще ви изненада. Този еко стол използва пластмасови закачалки и стоманена тръба от гардероб, което ви гарантира издържливост и сигурно използване.

Табелки за растения

Тази проста, но впечатляваща табелка със сигурност ще бъде много полезна и практична. Особено когато засаждате различни цветя, а след това не помните кое къде беше. Използвани са материали от стари закачалки и не са похарчени допълнителни пари.

Източник: greendiary