Застрахователният бос Румен Георгиев източва “Армеец”

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Шефът на застрахователно дружество “Армеец” Румен Георгиев се е оплел в сложни любовно-професионални връзки, твърди “Галерия”. Според отлично осведомени източници неговата любовница е млада застрахователка от компанията. Той обаче извадил девойката от анонимността на голямата фирма като й направил отделна агенция за застраховки.Тя, разбира се, била под егидата на “Армеец”. Чрез нея обаче двамата започнали да крадат клиенти на дружеството и да го източват.

На пръв поглед това звучи абсурдно, защото Румен Георгиев е председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на “Армеец”. Точно затова обаче на него не му се полагат бонуси и комисионни. Далаверата на финансиста е тънко изработена, допълват източниците на вестника. Сестрата на метресата на Румен Георгиев също била брокер в застрахователната компания. Тя енергично започнала да прехвърля корпоративни клиенти на “Армеец” към новата агенция. За да ги принуди да платят застраховките в агенцията на сестра си, буквално ги заплашвала, че ще им създаде спънки в бъдеще.

В същото време Румен Георгиев а обвързан с няколко автосервиза, които също му се отчитат с щедри комисионни. През лятото на 2011 г. той е негов родственик били засечен, че се опитват да отклоняват средства от застрахователното дружество. Последвали санкции, но явно те не са уплашили финансиста.

Само до преди няколко месеца Румен Георгиев имал друга тайна метреса. Тя се казвала Надя, но била по-известна като Нанси. Влюбеният финансист специално за нея свил тайно любовно гнездо в луксозния комплекс “Макси” край Симеоново. Романтиката обаче свършила неочаквано – Нанси отрязала благодетеля си, след което била принудена да напусне скъпарския дом. Скоро след това тя била пребита от неизвестни нападатели и подала оплакване в полицията.

Милионерът не страдал дълго и завъртял нова афера – този път не само с любовен, а и с бизнес привкус. Първата съпруга на Румен Георгиев бе дъщерята на червената активистка Нора Ананиева. Вторият брак му брак бе с Мис България 2000 Маги Вълчанова. Паметливи припомнят, че титлата й бе купена от бизнесмен с противоречива биография.

БЛИЦ се свърза със секретарката на Румен Георгиев. Тя обаче учтиво отклони молбата ни за коментар като се извини, че шефът й бил във „важна среща“.