Наталия копнее за Денис Ризов

41
Добави коментар
naskoki
naskoki

Макар от години да не живее под един покрив с мъжа си Денис Ризов, Наталия Симеонова явно не спира да се надява, че двамата могат да се съберат отново.

Фактът е,че и двамата досега не са подавали молба за развод, което я кара да мисли, че съдбата може да им предостави нова възможност, шушукат нейни колежки.

В интервюта Денис неведнъж е казвал, че се е разделил с нея заради друга жена и изключва варианта отново да заживеят като семейство. Сега обаче ситуацията е съвсем различна отпреди. Рокаджията- бизнесмен изведнъж изостави последното си гадже Виктория Ангелова и покани Наталия да му гостува в шоуто му „Денис и приятели“. Тя пък от своя страна направи пред зрителите разтърсващото признание: „Денис, извинявай, че предпочетох кариерата си пред теб и те пратих в обятията друга жена. Преди 10 години най-сетне получих предаването, за което мечтаех, и се занимавах само с него. Така те пратих при онази жена, заради която се разделихме.“ Хората злословят, че най- голямото й притеснение сега е да не би някоя „златотърсачка“ да прилапа милионите на мъжа й и затова зорко бди за любовните му авантюри и като тигрица се хвърля да прогони поредната му фенка.

Дали това е така, или Наталия все още обича бившата си поволинка… може само да гадаем.