Маникюр като мартеничка » Красота

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Преплетени бели и червени нишки носят в себе си вековни традиции за здраве, щастие и късмет. Малки и големи спазват фолклорните вярвания на 1-ви март като се закичват с мартеница или я връзват на ръката си. Въображението на хората и пазарната индустрия са родили какви ли не модерни интерпретации на този символ.

А защо не усилите празничното настроение с един атрактивен маникюр в червено-бяла стилистика? Той ще се яви естествен завършек на вашата отрупана с красиви мартеници китка и перфектно ще допълни празничната ви визия, за която вече ви дадохме идеи.

Артистичният маникюр в стил „Баба Марта” може да постигнете по различен начин, като се съобразите с личния си вкус. Геометрични елементи, райе, цветя са подходящи варианти. По-екстравагантните от вас могат да заложат на футуристични петна или напукана текстура, която се постига със специални лакове, които може да откриете на пазара.

Може да използвате и други цветове освен червено и бяло, за да изрисувате нокътната плочка. Например, черното изключително много отива на двата цвята, а и ще придате контраст на декорацията, която сте избрали.

Предлагаме ви няколко интересни идеи. Изберете вашия стил и носете празничната атмосфера със себе си! Честита Баба Марта, приятели! Бъдете много здрави, усмихнати, бели и червени!

Автор: Делица Цонева