Топ 30 на най-горещите мъже в света!

3
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

30. ХЮ ДЖАКМАН – Австралийският актьор, който се справя с всичко – от менажиране на стадо говеда, през кабаретни изпълнения, до ролята на вълк.

29. БРАД ПИТ – Най-горещия баща на Холивуд редовно е начело на подобни класации, затова решихме да му отдадем заслуженото, но да запазим предните позиции за по-неизтъркани красавци.

28. ДЖОРДЖ КЛУНИ – Той може и да е най-възрастният мъж в нашия списък, но подобно на хубавото вино, годините става още по-апетитен.

27. РАЙЪН ГОСЛИНГ – Той често се облича странно и въпреки това успява да ни побърка. А напоследък на екрана се появява и голото му тяло, което ни кара да заобичаме още по-силно.

26. ДЖЪСТИН БИЙБЪР – Най-младият (и най-ниският – висок е едва 160 см) мъж на тези страници, който обаче може да се похвали със завидна орда от фенки.

25. ДЖУД ЛОУ – Не го обичаме заради това, което причини на Сиена, обаче сексапилът му е безспорен. Обещаваме, че няма да го сложим в класацията за висок морал, но мястото му тук е заслужено.

24. АШТЪН КЪТЧЪР – Отскоро е разведен и вече не свети с отразената слава на Деми Мур, а има собствена супер звездна роля в „Двама мъже и половина”.

23. КРИС ПАЙН – Бихме отишли дори в открития космос заради този уникален симпатяга от „Стар Трек”.

22. ДЖОШ ДЮХАМЕЛ – Оплакнахме очи с Джош в „Новогодишна нощ“ и далеч не сме съгласни с тези, които го наричат г-н Фърги. За нас той е далеч по-симпатичен от съпругата си.

21. ДЖЕИМИ КЕМБЪЛ БАУЪР – Поредният зашеметяващо секси младеж, за когото трябва да сме благодарни на „Здрач“. Когато сагата приключи тази година, откъде ли ще намираме нови попълнения за нашите класации?

20. ШАЯ ЛЕБЬОФ – Нека си признаем: той е единствената причина, заради която оставихме гаджетата ни да ни завлекат в киното за поредната порция боза с името „Трансформърс”.

19. ДЖОНИ ДЕП – Той може да  наближава 50, но Джони е синоним на вечна младост. Бихме искали да знаем каква козметика ползва.

18. ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК – Секс „По приятелски”? Готови сме по всяко време, Джъстин!

17. ДЖИМ СТЪРДЖИС – Отдавна сме хвърлили око на младата английска надежда, а сега, когато „Винаги в същия ден“ с Ан Хатауей му донесе международна слава, цял свят вече знае за таланта му.

16. КЕЛЪН ЛУЦ – Ех, как не ни омръзват тези вампири. Надяваме се, че това изваяно тяло на сърфист скоро отново ще изгрее на екрана.

15. ЕД УЕСТУИК – Очите от синя стома­на, втрен­чени в каме­рата, може и да са кли­ше, но кога­то става въпрос за звездата от „Клюкарка та“, всъщ­ност нямаме нищо про­тив.

14. ДЖЕЙК ГИЛЕНХАЛ – Този поглед на мило кученце, съчетан с невероятна физика, направо разтапя сърцата ни.

13. ОРЛАНДО БЛУМ – За наше щастие, въпреки че е зает млад татко, Орландо все още ни позволява да оплакнем очи поне от време на време.

12. ДЕЯН ДОНКОВ – За съжаление вече нямаме възможност да го гледаме всяка седмица на малкия екран, но за сметка на това Деян съсредоточи сили в театъра и последните му два сезона там са невероятни!

11. РАИЪН РЕЙНОЛДС – Той е забавен и секси, и ние няма да имаме нищо против, ако звездата от „Предложението“ застане на колене пред нас.

10. РОБЪРТ ПАТИНСЪН – Със секс сцената в „Здрач“ Роб си гарантира място в сърцата на фенките си за още дълги години напред.

9. ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ – Владо признава, че не харесва телевизията, но все пак се надяваме скоро отново да превъзмогне себе си, защото наистина искаме да го виждаме по-често!

8. АЛЕКСАНДЪР СКАРСГАРД – Този строен скандинавец собственоръчно и еднолично ни настройва на вълна „Истинска кръв“.

7. АСЕН БЛАТЕЧКИ – През изминалата година мачото на българското кино отново ни спечели като свои почитатели с участието си в „Стъпки в пясъка“.

6. БРАДЛИ КУПЪР – След „Последния ергенски запой” всъщност излязохме освежени и без грам махмурлук заради бълбукащия чар на Брадли.

5. ДЖЕРАРД БЪТЛЪР – С мъжкарския си чар Джерард успя да покори редица звездни дами, сред които дори Камерън Диас.

4. ЗАК ЕФРЪН – Той успя да надрасне славата на тийнидол и вече дори големите момичета могат да признаят без грам притеснение, че е невероятно секси.

3. ТЕЙЛЪР ЛАУТНЪР – Той вече излезе от зоната на здрача с ролята си в „Отвлечен“, където си партнира с Лили Колинс – красавицата, за която се говори, че е негова приятелка и в реалния живот.

2. ЧЕЙC КРОФЪРД – Американското добро момче от „Клюкарката“ винаги ни е карало да се усмихваме. Това, че си няма гадже, е в равни дози изненадващо и радващо.

1. ИЪН СОМЪРХОЛДЕР – Разкошни сини очи, разтапяща усмивка – Иън се оказа категоричният фаворит. Май всички искаме да впием по вампирски зъбки в неговата шия, но ще трябва да се удържим – все пак това е запазена територия на нашето момиче Нина Добрев. А двамата са наистина сладка двойка!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.