Биомагнитна възглавница ЧУДО!

1
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Биомагнитна възглавница ЧУДО!
Само за 59.90 лв.
BIOMAGNETIC POWER е биомагнитна ортопедична възглавница, която помага при безсъние, главоболие, шум в ушите, болки и напрежение в раменете и врата.

Удобната възглавница е неразделна част от качествения сън – тя трябва да бъде комфортна и да осигурява оптимална опора на врата и правилна позиция на гръбначния стълб.

Възглавницата ЧУДО е изработена напълно от 100% бамбукови влакна и пълнеж от памук от турмалин. Бамбуковите влакна са с доказан естествен произход, които се отличават с изключителните си дишащи качества, антиалергичното си и антибактериално действие, което е много приятно за кожата. Притежават още невероятна лекота и способност да абсорбират влагата, като ви доставят приятното усещане на свежест по време на сън. С ортопедичните си свойства биомагнитната възглавница поддържа главата и врата там, където е необходимо. Подходяща е за хора, страдащи от алергии, и за всички, които спят по гръб, настрани или по корем.

Биомагнитната ортопедична възглавница помага за:

Спиране на главоболието (мигрена);
Подобряване качествата на съня;
Намаляване шума в ушите;
Облекчаване стреса;
Намаляване напрежението в мускулите на врата;
Облекчаване схващанията в раменете и врата (периартрит, шипове, плексит, артрит, ревматизъм, спазми и др.);
Насърчаване на микроциркулацията на кръвта и облекчаване на умората.
Успокояване на кожата и др.

Предимствата на биомагнитната възглавница са:

Материята, от която е направена е изключително устойчива на бактерии и акари.
Подходяща е за хора предразположени към алергии от домашен прах.
Бамбуковите влакна естествено регулират температурата, което я прави подходяща за използване през цялата година, тъй като те успешно се адаптират към всяка температура.
Органичните и естествени характеристики на бамбука гарантират, че няма да има раздразнение, затова бамбуковите влакна са подходящи за хора с изключително чувствителна кожа.

Турмалинът в биомагнитна ортопедична възглавница BIOMAGNETIC POWER има положителен ефект върху нервната система, нарушенията на съня, ендокринната и имунната системи. Уникалният камък турмалин влияе добре на кръвоносната система и репродуктивната функция на организма. Камъкът неутрализира отрицателните емоции. От всички зелени камъни турмалинът е с  най-мощни качества на подмладяване.

НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Цената на 1 биомагнитна възглавница е 59.9 лева. Цена за доставка – 7 лв. При поръчка на 2 възглавници получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 14 лв.

           Не чакайте, поръчайте сега вашата биомагнитна възглавница и се насладете на здравословен и релаксиращ сън –

тел. 02 /822 0312; 0876 766 800

Още за възглавниците на тук или на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница