ЦСКА ще трепе пазара с минерална вода

7
Добави коментар
DIB
DIB

Първите бутилки минерална вода ЦСКА вече са готови и са в ръцете на екипа, реализирал проекта, а Проспорт.бг има честта да покаже за първи път крайния продукт. Течността е добита от един от трите най-известни софийски извора, а именно Княжево.

Етикетът е изпълнен с тризвездната емблема на армейския клуб. Описан е произходът на водата, датата на концесионния договор, сертификата на Министерството на здравеопазването и т.н. Изписани са пълните характеристики на „червената“ натурална минерална вода.

Засега е произведена само разфасовка от 0.5 литра и ще се продава не само на стадион „Българска армия“, но и в търговската мрежа в страната.

Бутилирането всъщност не е ново за ЦСКА. Преди 12 години, точно по същото време, по инициатива на сегашния агент на ФИФА Петьо Костадинов, на пазара се появи бира със същата марка, която дори при зимни условия се превърна в тотален хит.

Тогава се намеси производителят, който съзря опасност за основните си марки и забрани на най-големите дистрибутори да продават бира ЦСКА, ако искат да получават утвърдените марки на собственика на обичаната от българите кехлибарена течност. Бизнесът бе отстрелян и търговското звено тогава дълго се мъчи, докато излезе от патовата ситуация на пазара.

Говори се, че Петьо Костадинов и сега помага по реализацията на още топлия продукт и оказва пълно съдействие на производителите.

Заявители на ишлемето на водата са с много сериозни позиции, включително в сектора с енергийни напитки и ще имат сравнително нормална среда за работа и подпомагане на червения клуб.

Търговците на едро могат да получат повече информация на мобилен номер: 0884 460364