ВНИМАНИЕ: CEEVEE.com – подвеждаща информация

24
Добави коментар

Здравейте уважаеми интернет потребители

Пиша този кратък анонс, с единствената цел, да се възмутя публично от стратегията на въпросния сайт  за обяви за работа www.ceevee.com.

Проверявайки как се класира в Google.bg моята фирма, при търсене по името, попаднах на ceevee.com. Учудването ми бе голямо /все пак да се изразя сдържано/, когато установих, че моята фирма има активна обява за работа, обещаваща 600 – 1000 Евро месечно възнаграждение, също и активен профил с невярно съдържание за дейността на фирмата ми. Не стига, че са ми измислили свободна длъжност – Доверен рекламен консултант, пък и заплатата са определили. Изпратих мейл с молба да бъде изтрита всякаква информация свързана с фирмата ми, но до момента няма отговор. Публикували са си общите условия на Английски в БЪЛГАРИЯ.
Виждам, имат кампания ДА ПРОМЕНЯТ БЪЛГАРСКИЯ ИМИДЖ в ИНТЕРНЕТ. Явно това е начина

ВНИМАВАЙТЕ РАБОТОДАТЕЛИ!
СЪВЕТ:
Проверявайте често, как и къде се появяват резултати за вас и вашия бизнес.
ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ:
Този анонс не е опит за популяризация или линк оптимизация на това сайт-че за работа, нито на моята фирма, чието име умишлено не споменавам тук.

За да подкрепя написаното, прилагам „шот-че“  / ПРЕДВИДЛИВО СА НАПИСАЛИ, че обявата не е активна от 2009година/ Опитах да достъпя администрация на сайта им, за да си променя сам инфото, но със всички активни мейли, които знам, че имам – не се получава. Стоя, гледам отвън, като обикновен потребител високите заплати, които раздавам  броя служители, които имам упоменат в профила на фирмата и цъкам, цъкам…Браво на мен!

Некоректни обяви