Почистване на домове в София

3
Добави коментар
aneti
aneti

Почистване на домове в София

Почистване на домове в София АНЕТИ – полагаме максимални грижи за чистотата и блясъка, като осигуряваме комфорт и спокойствие във Вашия дом.

 

Почистване на домове включва: почистване на твърди подови настилки;  почистване на кожени мебели; пране на меки мебели, дивани, столове, матраци; почистване на прозорци; почистване на дограми; почистване на щори; почистване на шкафове, мебели, бюра; почистване на бани; почистване на тоалетни почистване на меки подови настилки почистване на кухненските уреди; снегопочистване; почистване на дворове; почистване и поддръжка на градини и зелени площи; почистване на басейни; обезпаразитяване. Извършваме:                                                             еднократно почистване на домове; абонаментно почистване на домове; почистване след ремонт и строителство.  основно почистване на сгради, офиси и домове N площ на имота  /застроена площ/ ЦЕНИ 1 до 65 м2  180 лв 2 до 80 м2 220 лв 3 до 100 м2 270 лв 4 до 130 м2 310 лв 5 до 150 м2 340 лв  

 

В пакетната цена се включва: двустранно почистване на прозорци, дограми, врати, подова настилка /с прахосмукачка и моп/, баня, тоалетна, тераси и коридори и всички външни повърхности на мебели и кухненски уреди; всички препарати и пособия за почистване, както и прахосмукачка. Допълнително се заплащат следните услуги: машинно почистване на твърди подови настилки; пране на мека мебел и мека подова настилка; почистване на прозорци по алпийски способ; вътрешно почистване на мебели и уреди; почистване на щори /външни и вътрешни/; почистване на силно замърсени фуги; почистване след ремонт и строеж; почистване и подхранване на кожени мебели с цел да се съхрани свежестта на кожата и да се удължи жовата й.  АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА СГРАДИ, ОФИСИ И ДОМОВЕ N площ на имота ЦЕНИ    лв / месечно /почистване 4 път месечно/ /почистване 8 пъти месечно/ с препарати на: с препарати на: клиента АНЕТИ клиента АНЕТИ 1 до 100 м2  180 лв 200 лв 270 лв 300 лв 2 до 150 м2 210 лв 230 лв 315 лв 345 лв 3 до 200 м2 250 лв 270 лв 375 лв 405 лв 4 до 250 м2  300 лв 320 лв   450 лв 480 лв  5 до 300 м2 350 лв 370 лв 525 лв 555 лв

 

Забележки: посочените  цени са месечни такси и са валидни в срок от една година; в цените не е включен ДДС; за частни лица се издава касов бон /фактура/ без начисляване на ДДС; за почистване на по-големи площи или с друга периодичност на почистване се изготвя оферта след оглед Предлагаме почистване на домове с различна периодичност: ежедневно почистване на домове; седмично почистване на домове; месечно почистване на домове; почистване на домове в определен от Вас период.                                               

Гарантираме точност и дискретност при почистване на домове в София. 

Цени за почистване на: административни и търговски сгради, офиси, складове, магазини, производствени помещения, паркинги,  домове и др. ТУК.

При направено запитване /телефон или ел. поща/ се изготвят пълни и подробни индивидуални оферти, съобразявайки се както с Вашите желанията и изисквания, така и със спецификата на дадения обект.

За повече информация относно предлаганите от нас услуги за почистване на домове, моля свържете се с нас или направете запитване.

 

 

Страницата за почистване на домове последно бе редактирана на 27/12/2014.

Разгледайте по подробно за Почистване на офиси, Почистване на сгради, Почистване на апартамент, Почистване на прозорци, Почистване на фасади, Почистване на складове , Почистване на паркинги и гаражи, Почистване на производствени и промишлени помещения, Почистване на хотели, ресторанти и кухни, Почистване след строеж, Почистване след ремонт , Почистване на мазета и тавани, Почистване на кожа /кожени мебели/, Пране на матраци, Пране на мека мебел, Пране на килими, Почистване на въздуховоди, Почистване на кожен салон на автомобил, Мобилна автомивка, Обезпаразитяване, Почистване на магазини, Почистване на басейни, Почистване на входове и Почистване на домове.