Пране на килими, мокети и други меки подови настилки в София

1
Добави коментар
aneti
aneti

Пране на килими в София

 

 

Пране на килими в София е услуга, която АНЕТИ извършва на място в дома или офиса с професионални машини и препарати за почистване и пране.

 

Процес на работа при пране на килими: впръсква се професионален почистващ препарат за пране на килими и се разтърква с четки; течността се изплаква и изсмуква с екстрактор KARCHER, професионална почистваща машина за пране; килимът се изсушава, като остава леко влажен; напълно изсъхва до 1  ден. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички машини и препарати за пране на килими са с гаранция за високо качество и ефективност.

 

Препоръчително е от здравословна гледна точка меката подова настилка и меката мебел да се изпират 2 пъти в годината, тъй като остават частици прах, които не могат да се изсмучат с прахосмукачка и всичко това се вдишва от обитателите на помещенията. А когато по меката настилка се ходи с обувки – 3 пъти в годината.

Цени за почистване на: административни и търговски сгради, офиси, складове, магазини, производствени помещения, паркинги,  домове и др. ТУК.

При направено запитване /телефон или ел. поща/ се изготвят пълни и подробни индивидуални оферти, съобразявайки се както с Вашите желанията и изисквания, така и със спецификата на дадения обект.

 

 

За повече информация относно пране на килими, моля свържете се с нас или направете запитване.

 

Страницата за пране на килими последно бе редактирана на 25/12/2014.

Разгледайте по подробно за ЕС – прахосмукачки под 1600 W, Агенция по заетостта – новости и Снегопочистване в София, а също така и за Почистване на офиси, Почистване на сгради, Почистване на апартамент, Почистване на прозорци, Почистване на фасади, Почистване на складове , Почистване на паркинги и гаражи, Почистване на производствени и промишлени помещения, Почистване на хотели, ресторанти и кухни, Почистване след строеж, Почистване след ремонт , Почистване на мазета и тавани, Почистване на кожа /кожени мебели/, Пране на матраци, Пране на мека мебел, Пране на килими, Почистване на въздуховоди, Почистване на кожен салон на автомобил, Мобилна автомивка, Обезпаразитяване, Почистване на магазини, Почистване на басейни, Почистване на входове и Почистване на домове.