Индивидуален стил с Massimo Zardi » shop Гид

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Любителите на красиви аксесоари сигурно вече са забелязали новата модна марка Massimo Zardi, която отскоро се предлага на пазарa. Брандът има 6 магазина в страната. В София се намират три от тях – на ул. „Витоша” 16, в THE MALL и в Сердика Център. Останалите три магазина са разположени в МОЛ Варна, Стара Загора и Хасково.

Продуктите на Massimo Zardi са насочени към клиентите, които следят модните тенденции и държат на интересния дизайн и висококачествена изработка. Моделите се отличават с елегантни комбинации от цветове и материи, които създават индивидуалност и стил на притежателя.

Първата колекция, която беше пусната е за настоящия сезон есен-зима 2011-2012г. Тя включва дамски и мъжки обувки, кожени облекла, дамски чанти и аксесоари, изработени изцяло от естествени материали. Прави впечатление съчетанието на кожи с различен тип обработка, велур и пух в актуалните за сезона цветови нюанси.

Рекламно лице на есенно-зимната колекция е една от най-стилните български дами – Евгения Калканджиева. Топ моделите Кристина Несторова и Александър Димитров представят заедно с Жени творенията, вдъхновени от световните дизайнери. Снимките за рекламната кампания са дело на модния фотограф Диляна Флорентин.

Автор: Делица Цонева