Какво трябва да знаете за мъжа Риби?

2
Добави коментар

Един от най-известните представители
на зодия Риби е Даниел Крейг
Мъжът Риби е страстен, емоционален, подвижен и… абсолютно непредсказуем. Постоянно е разкъсван от някакви вътрешни противоречия, и колкото и странно да Ви се струва, той с радост би правил абсолютно противоположни едно на друго неща, при това едновременно.

Благодарение на вродената си емпатия този мъж е като силен магнит за околните. Предпочита да вижда хората, такива каквито те самите искат да бъдат видяни, а не такива, каквито де факто са. Казано с други думи – носи розови очила, воден от принципни съображения.

Мъжът Риби има слабост към чувствените жени, особено ако в допълнение към сексуалността си, те демонстрират и желание да доминират.
Идеализира влюбените и омаловажава прегрешeнията им.

Притежава природни склонности към архитектурата – особено добре му се отдават изграждането на въздушни кули и строежа на пясъчни замъци… Любимото му занимание е да си мечтае за идеалната любов.
Нужен му е само „пълният комплект“, състоящ се от романтични разходки под лунната светлина; признания в стихове; букети от дъхави рози, които пламенно да поднася на избраницата си; еднакви въжделения и интереси; чувство за сигурност и дълбоко морално удовлетворение.
Сексът за него е като митичният Граал, който трябва да получи от ръцете на прекрасна принцеса след дълги ухажвания, драми и изпитания на нервната ѝ система, в частност – търпението ѝ.
Но не бива да мислите, че пред Вас стои съвременен рицар – за никаква вярност не може и да става дума, колкото и Рибата да се опитва да Ви внуши това. Животът с човек, който напомня оживял ветропоказател е крайно труден. Ще Ви се налага да бъдете отзивчиви към всяка мъничка промяна на настроението му и най-важното – да го накарате да Ви възприеме като идеал, като символ на стабилност… мястото, където той ще може да се връща, знаейки че там винаги ще го чака Вашата безгранична любов.

Да, той е необикновена творческа личност, умен и обаятелен, но да се омъжите за него е все едно публично да подпишете, удостоверявайки своя мазохизъм. За г-н Риба семейният живот е като пътешествие от точка А (мястото за регистрация на бракове) до точка Б (мястото за разтрогване на бракове).

Мъжът Риби е уверен в това, че парите, които могат да се похарчат днес, не трябва да се оставят за следващия ден. Не сме сигурни дали под този зодиакален знак е роден Нико Пиросмани – художникът, чиято история става известна, благодарение на шлагера „Милион алени рози“ (подробната история можете да прочетете ТУК), но в песента е описано типичното за м-р Риба поведение…

Този мъж е ярко изразен индивидуалист, който ненавижда работата в екип, а и да си го кажем направо – мързеливичък си е. Ако съществува гениален и необикновено прост начин да се реши сложен и крайно заплетен проблем, Рибите обезателно ще го открият, благодарение леността си и желанието си да приключат с досадната пречка колкото се може по-бързо.

От мъжете Риби стават изключителни представители на творческите професии. Въпреки това обаче, на тях често не им достига практическо мислене, организаторски талант и амбиция, които са необходими за постигането на успех.

По своята същност мъжът от този зодиакален знак напомня не на рибка, а по-скоро на гъбка – той няма свои лични убеждения. Ако е обграден с позитивни хора, то той ще попие техните позитиви, ако се окаже в компания на алкохолици – съвсем скоро ще последва „светлия“ им пример.

Мъжът Риби и секса

В леглото той задължително ще започне да ръководи „съвместните действия“ и ще се ядоса, ако не срещне мигновена обратна реакция. От неговата гледна точка протакването е равносилно на смърт – ако желае една жена, то трябва да я има незабавно.

Мъжът Риби предпочита тайните връзки и по правило – с омъжени жени. Законови и морални ограничения при него просто не съществуват. Често избира опитни, изискани жени, които искат секс „на всяка цена“.

Харесва му, когато партньорката му го съблича бавно, с еротични движения.
Една от любимите му пози е жената да е върху и срещу него, така че двете му ръце да бъдат свободни.

На Рибите не им е достатъчно само да мечтаят, те непременно искат да реализират еротичните си фантазии. За съжаление невинаги му се отдава да ги осъществи. Любима фантазия му е да попадне в ръцете на властна партньорка.
Този мъж е истинска находка за тези, които обичат грубия секс в стил садо-мазо. Рибата с удоволствие ще се превърне в покорен роб. Харесва му да угажда на дамата си.