Китайски хороскоп за 2012 – Везни

1
Добави коментар
mese4ka
mese4ka

Китайски хороскоп за 2012 – Везни

Posted on мар 7, 2012 by Месечка in Любопитно, Свободно време |

Годината 2012 е Годината на Дракона според Китайския хороскоп. Тя ще започне на  23 януари 2012 и ще завърши на 9 февруари 2013 г. Ако си зодия Везни и искаш да разбереш за кои аспекти от живота си за внимаваш, на кои да наблегнеш, кои са силните и слабите ти страни тази година – прочети тази статия!

Любов и семейство

За свободните Везни има отличен шанс да намерят приятел, покровител, защитник и любовник в един и същи човек. Те ще се сдобият с това, което досега им е липсвало – човек, който да решава проблемите им и да съставя бъдещите им планове.

Позволете си ръководител и ще постигнете хармония.

Колкото до семейните Везни, при тях, напротив, не трябва да се дават много-много права за управление на партньора. Взимайте решенията самостоятелно, иначе ще приемете второстепенна роля в семейството.

Здраве

Избягвайте преумората – физическата и емоционалната. Постарайте се да планирате така делата си, че задължително да ви остава време за отпускане.

Кариера и работа

Ще имате отличен шанс да докажете на света, че от вашето мнение зависят много неща. Под влиянието на Дракона Везните ще подобрят авторитета си, тъй като ще започнат да отстояват мнението си по въпроси, по които обикновено са замълчавали и са приемали чуждното решение.

Не се бойте да спорите с шефа, ако смятате, че сте прави. Вашето предложение може да излезе най-разумното. Обоснованата ви смелост ще ви помогне да се издигнете в работата.

Основни успехи

Най-големи успехи ще имат Везните там, където може да се приложи тяхното чувство на хармоничост, техният тънък вкус и нестандартното възприемане на света. Т.е. във всички области!

 

Талантите според зодията: Везни

Везните 2012 година ще донесе чувство на удовлетворение и спокойствие, макар поводи за вълнение да има много. Ако се договорите сами със себе си кой е важният път, по който трябва да вървите, ще успеете на отреагирате на всичко, случващо се през годината на Дракона.

Ако тръгнете да правите компромис със собственото си Аз но несъществени въпроси, ще претърпите загуби.

Везните през 2012 година може да заложат на ината. Той ще ги отведе до успеха. Ако ви предложат да се заемете с нещо, с което досега не сте се занимавали, приемете.

Съвет за цялата година

Наблюдавайте хората около вас, техните слабости могат да се превърнат във ваше оръжие в борбата за място под слънцето.

Използвани са материали от външни източници.