Презентация на Стела Маккартни в Ню Йорк

31
Добави коментар

Презентация на Стела Маккартни в Ню Йорк

В интимна обстановка и  коктейл започна  модното  шоу на Стела Маккартни в Ню Йорк. Тя   започна 2012 г. с  откриването на новия си магазин, който смята да разработи специално за нюйоркчани.

Основни акценти в нейните модели е  историята на монограмите  и изисканата бродирана дантела  в  черно  и бяло. Красиви вечерни тоалети, които ви карат да се чувствате  млади и изискани дами.

Както самата дизайнерка заяви в едно интервю „ За мен е наистина  важно моите модели да се усещат от жените,  които ги обличат – да не са просто поредната дреха на гърба им ”. Женска мода 2012 г.

Тези великолепни облекла са доста модерни и е важно да се отбележи, че те трябва да се открояват , но да не са крещящи. За Стела Маккартни 2012 г ще е доста натоварена. Тя възнамерява да представи колекцията си в Лондон и Меката в модата Париж.

Забележете колко старателно е подбрала бродираните монограми във всяка дреха (точка по точка) на фона на електриковото синьо.

„Това са великолепни  рокли, които  имат ефирност и аз  си поиграх  доста  с цветовете за да получа необходимият ефект от тези  комбинации”- допълни моделиерката.