Най-странните сексуални закони в Америка

42
Добави коментар
biliana
biliana

Америка – страната в която се сбъдват мечтите, в която от сервитьорка от кварталното кафене можеш да се превърнеш в популярна филмова звезда, страната на световни марки и знаменитости, страната на разкрепостените задръжки и освободеното държание.
Нещата обаче не стоят точно така, както изглеждат на пръв поглед, и както сме свикнали да ни ги предствят по филми и реклами. Американците съвсем не са толкова освободени, даже напротив…Завеждат дела за невероятни неща, свързани със съвсем невинни за един европеец неща, и са готови с години да се съдят. Америка е със сигурност страната с най- невероятните и странни закони, свързани със секса и интимният живот на гражданите й. Тук сме събрали 20 екстремни закона, за които американските власти държат с неподозирана строгост.
1. В 18 американски щата е забранена оралната любов.
2. В Джорджия е забранен предбрачният полов живот.
3. Във Вирджиния е забранено правенето на любов на осветление.

4. В щата Орегон на мъжете е забранено използването на вулгарни думи и изрази по време на секс.
5. Във Вашингтон е позволено правенето на любов само в мисионерска поза. Всякакви други секс пози са забранени.

6. В Уисконсин е забранено по време на оргазъм да се стреля.
7. В Пенсилвания е забранено правенето на секс в кабинка за събиране на пътна такса със шофьор на камион!

8. Във Флорида е забранено съвукуплението с таралеж. Защо пък точно с таралеж, за нас си остава една безкрайна загадка…!

9.В деня на сватбата ти се забранява да ловиш риба в Облонг, щата Илиноис. Замислихме се на колко младоженци ще им хрумне тази, меко казано, странна идея…

10. В щата Юта е забранено да се жениш за братовчед – до 65 годишна възраст!

11. В щата Вашингтон е напълно легално мъж да се съвукуплява с животни – стига те да са по тежки от 18 килограма…Да, наистина положението си е досто по-тежко, отколкото очаквахме!!

12. Любовният флирт е едно от забранените неща във столицата на Арканзас, Литъл Рок. Ако ти харесва някой при едно евентуално запознанство, можеш единствено да му пъхнеш в ръката бележка с телефонния си номер, на който евентуално или ще ти се обади по-късно….или не!

13. След секс е забранено да се пие бира в Еймс, щата Айова. Забраната не се отнася за вино или шампанско. Странно!

14. В Хестингс, щата Небраска например е позволено правенето на секс само с дрехи. Положението никак не е смешно, даже в хотелите раздават изгладени бели нощници за спане…или за каквото си искате!

15. Ако имате лош дъх в устата си, не можете да правите секс в Александрия, щата Минесота.

16. В Лас Вегас е позволен секса само с презерватив.
17. В Ню Мексико е позволен секса в автомобил или микробус, но само ако е със затъмнени стъкла или перденца.

18. В Уилоудейл е забранено да се изговарят мръсни думи по време на секс. Абсурдът обаче не свършва дотук – ако някой дочуе от стаята ви пъшкане, охкане или стонове на оргазъм, може с пълно право да извика полиция!

19. В Далас например е забранено да се носи на работа вибратор, по-дълъг от 30 см. Интересни работни навици!
20. В Масачузетс е забранен секс в присъствието на животни.