Mercedes-Benz: Новият Mercedes-Benz E-class

17
Добави коментар
mawerick
mawerick

Базовият модел ще бъде задвижван от четирицилиндров агрегат с мощност от 184 к.с., а върхът в гамата ще бъде V8 агрегат с мощност от 544 к.с. Ново за гамата ще бъдат бензиновият V6 двигател с директен инжекцион, дизелов V8 с 354 к.с. и изцяло нов хибриден модел, който се очаква да бъде предлаган след 2010 година.

Интериорът вероятно представлява своебразно завръщане на Mercedes в сектора на най-качествените автомобили и вероятно ще притежава микс от елементи на S- и C-Class, включително и централно монтиран цветен екран.

Новото табло ще има наистина нов цветен екран, но подобно на S ще има и по-малко екранче, разположено между скоростомера и оборотомера. Централният контролен модул и воланът ползват до голяма степен дизайна на новия C-Class и страничните огледала ще притежават същите интегрирани мигачи.

Комби версия ще се появи на пазара след по-малко от 12 месеца от представянето на седана и ще притежава по-широка C-колона и хромирана ивица през задницата.

Очаква се и втори вариант E-Class, който ще бъде по-дълъг с 20 см от стандартния E-Class. Той ще бъде произвеждан в Китай. Той ще бъде насочен към развиващите се пазари, където собственикът на автомобила се наслаждава на пътищата само от задната седалка.