Тайните за красота на Анджелина Джоли

24
Добави коментар
temi
temi

Кое прави Анджелина Джоли една от най-красивите жени в света? Плътните устни? Дългата права коса? Излъчването? Какви са тайните за красота на Анджелина Джоли?

Женската красота е мистерия, която трябва да си остане такава. Но поддържането й изисква малки тайни, които са интересни и полезни за всяка уважаваща себе си жена. Какви са тайните за красота на Анджелина Джоли?

Фигурата на Анджелина Джоли
Да започнем от фигурата. Раждането на дете е огромно изпитание за фигурата, а Анджелина Джоли се справя повече от добре с връщането на перфектната фигура след раждане. Йога и Пилатес са малките тайни на стегнатото й тяло.

Кожата на Анджелина Джоли
По отношение на кожата Анджелина Джоли се доверява на серията продукти Yon-Ka – холистична терапия, която се справя с признаците на стареене, благодарение на формулата с пептиди, които попълват фините линии и бръчици. Освен това някои източници твърдят, че звездата дължи блестящия си тен на специална южноафриканска терапия с игли, която се прилага самостоятелно и е доста болезнена, но ефективна.

Хайверът не просто има чудесен вкус, той е вълшебство за кожата. Анджелина Джоли е голяма почитателка на хайверената серия продукти на La Prairie за лице и тяло. За да запази младостта на кожата си актрисата се доверява също на кремове, богати на протеини и масла.

Гримът на Анджелина Джоли
Анджелина Джоли залага на естествената визия в грима. Обикновено подчертава очите в котешки поглед, а устните оставя в натурален цвят. Друг път приковава вниманието към устните с ярко червило, но никога не използва руж. Преди грима нанася овлажнител за лице, който оставя да се абсорбира за 10-15 минути. След това коригира дребните недостатъци по кожата с коректор и слага лек фон дьо тен със слънцезащитен фактор. Едва след като се сдобие с безупречен тен се заема с котешкия поглед, който постига с очна линия или молив за очи.

Стилът на Анджелина Джоли
Анджелина Джоли залага на минимализма в стила, заради строгите черти на лицето си.

09.03.2012/Биляна Божилова