Как да инсталирате Skype на китайски таблет? : Jabse.Ink : Напиши твоята историяКак да инсталирате Skype на китайски таблет?…

10
Добави коментар
ivo94
ivo94

Преди няколко месеца се сдобих с таблет от TinyDeal.com. Не е с мощен процесор (800 Mhz) и 256 MB RAM, но аз исках да си го ползвам главно за браузване в интернет, така че това не ме смущаваше. Отдавна следях как се движат цените им и един ден се реших. Цената няма да я споменавам, защото е наистина много ниска, но точно тя ме притесняваше, защото не знаех дали таблета ще върши някаква работа и ще изпълнява всички функции, които са ми нужни.

Получих таблета поръчан от TinyDeal.com около 20 дена след заплащането му, но това мисля, че е нормално като се има предвид, че доставката е безплатна. Веднага се заех да го разуча. Тъчскрийна му се представи много добре и с леки движения по него изпълняваше всички команди, които му възложех. Слушах музика, гледах филми, които веднага изтеглих от нета и разбира се инсталирах няколко приложения от Android market. Всичко си вървеше прекрасно само Skype не искаше да се стартира след инсталация (даваше ми някаква грешка).

Пробвах няколко негови версии, които намерих в интернет, но проблема си оставаше. Пропуснах да спомена, че операционната му система е Android 2.2. Реших да потърся информация за моя проблем и след няколко минути я открих :). Оказа се, че с програмата Imo.im, Skype се стартира веднага след като я инсталирах. Написах тази статия, за да може всеки, който има подобен проблем да го разреши веднага след прочитането и. Сега си ползвам всеки ден таблета като почти не излизам от Skype. Може да разгледате офертите за евтини таблети от TinyDeal.com. Аз останах наистина доволен от устройството си като се има предвид страхотната му цена.