Златка Райкова и Златка Димитрова водещи на рубрика във „Факторът Кошлуков“

13
Добави коментар
telemaniachka
telemaniachka

Златка Райкова и Златка Димитрова водещи на рубрика във „Факторът Кошлуков“

• От Никол Ангелова • 10.03.2012 • 0/5

Златка 1 и Златка 2, както ги кръсти водещият Емил Кошлуков, получиха възможност да водят собствена рубрика във „Факторът Кошлуков“ по ТВ7. В дебютното си участие в предаването „Факторът Кошлуков“ по ТВ7 – Златка Райкова и Златка Димитрова влязоха в спор гей ли е Волен Сидеров.

Златка Райкова, която вече е с кестенява, заподозря лидера на „Атака“ в хомосексуални наклонности заради постоянните му нападки по същата тема към Яне Янев. Златка Димитрова обаче не се съгласи с мнението й и поясни, че е по-вероятно гей да е Сергей Станишев. Двете единодушно призоваха българските политици да разкрият без притеснение сексуалните си предпочитания.

Златка 1 и Златка 2,  коментираха и как се обличат някои от българските политици. „Повечето носят костюми от 60-те в стил „на баба им от раклата“, констатираха те и направиха на пух и прах стила на Емилия Масларова. „Съчетава руса коса и дрехи в лилав цвят, което е недопустимо. Освен това има нужда от диета“. Двете красавици се предложиха за лични стилисти на Георги Първанов и оприличиха на герой от филма „Матрицата“ финансовият министър Симеон Дянков.