Angry Birds с космическа версия

1
Добави коментар
Fakti
Fakti

Популярната игра „Angry Birds” се сдоби с нова космическа версия, обяви компанията-производител Rovio. „Ядосаните птици“ ще пренесат битката със зелените чудовища, откраднали яйцата им, в Космоса. При това с подкрепата не на кого да е, а на НАСА.

Във видео в YouTube, пуснато от Rovio, подкрепа за каузата на яростните пилета дава астронавтът Дон Петит. Новата версия се нарича “Angry Birds Space”.

За телевизия ABC финландският създател на Angry Birds обяви, че целта е геймърите да научат повече за Космоса. След 22 март те ще могат да се сдобият с новата версия.

Преди време компанията обяви, че разработва „дигитално забавление от ново поколение“ със следващата версия на играта. В нея дори ще има готварска книга за рецепти с яйца, а през 2014 г. ще бъдат пуснати и анимационни серии за ядосаните птици, търсещи отмъщение срещу лошите прасета, откраднали яйцата им.

Търси се телевизионен дистрибутор на клипчетата, чиято дължина ще е от няколко минути -около три. Работи се и цялостен филм, но подробности още не се съобщават.