10 шантави идеи за спалня – ЛЕКЕТО – интериор, интериорен дизайн, обзавеждане, изкуство, фотография и направи сам идеи.

4
Добави коментар
zserty
zserty

Всеки от нас поне веднъж му се е искало да избяга от нормалното!

Сега ще разгледаме десет шантави спални, за които да помечтаете за малко преди да се хвърлите в страната на сънищата.

Тази шантава идея за спалня е за почитателите на риби и русалки. Тук „ще спите с риби“ на медения си месец в Конрад Резорт, Малдивите. Този подводен тунел на любовта прилича на подводен свят… но пък за някои може да напомня и „Челюсти“…

Това е стая в Миконос Блу Резорт на о. Миконос, Гърция. Басейна е на пода в спалнята и би бил доста ободряващ сутрин, но не и за сомнамбулите.

Стая вдъхновена от филма Трон, намираща се в хотел в Швеция. Кой да предположи, че внедряването на технологията в спалнята, човек може да се почувства като в компютърен чип – много син и светещ компютърен чип.

Тази градинска поляна от Хелзинки е дело на архитекта Вили Хара.  Използвана е като допълнителна спалня в лятната вила на дизайнера Линда Бергрот. Да се надваме, че градината на Линда е на доста уединено място в противен случай има опасност сланята й да бъде използвана не само от гости.

Лондонският Таун Хал Хотел, предлага на свой ред платформа с легло, баня и тоалента в едно. Доста интересно и вдъхновяващо за пеене.

Истинските купонджии никога не спят! Телевизор на тавана, балони в ъгъла, тук купонът може да започне по всяко време в буквалния смисъл на думата.

Кой е казал, че  само пилетата могат да спят в гнездо? Това гнездо-легло на Oge Architects е идеалното място за да поспиш и да туитваш от лаптопа ти от едно и също място място.

Love Themed Hotel in Tokyo
Това легло от безкраен матрак може да се види в хотелска стая в Токио.

Пиратската стая, в която може да се почувстваш истински мореплавател.

Via My Modern Met

Полета до страната на мечтите от favaro JR

Share the post „10 шантави идеи за спалня“