Anabolic Xtreme STIMULANT X 1- METIQ – 84 капсули ФЕТ БЪРНЪР

2
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

STIMULANT X 1- METIQ е най- добрият фет бърнър на пазара!!! Без да преувеличаваме!!! Той е предназначен за всеки, който иска да бързо изгори подкожните мазнини и същевременно да използва в тренировките си по-големи натоварвания и тежести. STIMULANT X 1- METIQ дава изключителна ментална острота и концентрация по време на работа, както и енергия и издръжливост нужна за ежедневието.

Anabolic X за пореден път изумява с един УНИКАЛЕН, РАЗЛИЧЕН, ИНОВАТИВЕН продукт, отличен в трите основни направления:
    
      ➡ Горене на подкожни мазнини
      ➡ Прилив на сила
      ➡ Енергийна експлозия за оптимална тренировка
 

Този продукт работи дори и без да тренирате!!!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДХОДЯЩ и ЗА ЖЕНИ!

Еднократната доза ви набавя 8-часов чист прилив на енергия, потиска апетита и помага за изразходването на излишните калории!

Каква е тайната на продукта?

 STIMULANT X съдържа прецизно дозирана комбинация от Geranium Oil Isolate и Methyl Xanthine заедно с още няколко съставки, които усилват действието, вашето настроение са повдига и се чувствате изпълнен с енергия и готов за действие!!

Какво да очаквате от STIMULANT X?

➡ Повишена енергия
➡ Увеличаване на издръжливостта и работоспособността
➡ Повишен калориен разход
➡ Потискане на апетита
➡ Драстично изгаряне на мазнините и намаляване на теглото
➡ Повишено самочувствие и настроение
➡ Висока концентрация
➡ Уникални резултати и БЕЗ ТРЕНИРОВКА!!!

Опаковка: 84 капсули

Начин на употреба: Ако тренирате сутрин или в ранния следобед, вземете 1-2 капсули 30-60минути преди тренировка. Правейки това, ще увеличите общия калориен разход, като същевременно ще усетите моментален прилив на енергия и сила за вашата тренировка

Ако имате проблеми със завишен апетит през нощта, вземете 1-2 капсули 8-10 часа преди вечерния ви сън. По този начин ще потиснете нощния глад, който най-много пречи за изгарянето на мазнините!!!

Ако нямате възможност да тренирате просто вземете 1-2 капсули сутрин с или без храна!

Повече използващи продукта реагират много добре на 2-3 капсули на ден! Ако усетите, че продукта губи действието си, увеличавайте дозата всяка седмица с по 1 капсула, като разделяте на 2 приема! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ НАДВИШАВАЙТЕ 3 КАПСУЛИ НА ДЕН!!!

В Shopping.bg. Интернет магазин Shopping.bg може да срещнете пълния асортимент от Изгаряне на Мазнини, витамини и минерали, глутамин, ставно- възстановяващи продукти, хормонно стимулиращи и други специални формули за повишаване на желанието за спортуване, тонус и идеална форма. Добавките за спортисти съдържат единствено специално селектирани съставки и се произвеждат под строг контрол. Anabolic Xtreme STIMULANT X 1- METIQ – 84 капсули ФЕТ БЪРНЪР, както и всички добавки на Anabolic Xtreme са многократно тествани преди да стигнат до клиентите. Те ще ви помогнат да посещавате фитнес залата с желание и да се радвате на здраво тяло и желана фигура, със самочувствие. Anabolic Xtreme STIMULANT X 1- METIQ – 84 капсули ФЕТ БЪРНЪР е правилният избор, който ще удовлетвори всичките Ви стремежи. Shopping.bg Ви дава най- конкурентните цени за Изгаряне на Мазнини.