Ботуши Ferre Milano

2
Добави коментар

Луксозни гумени ботуши с покритие от естествен косъм и метална табела Ferre

Основа 100% PVC

Горна част 100% Естествен Косъм

Произведени в Италия (MADE IN ITALY)

Да не се перат

За почистване на горната част да се използва влажна кърпа

 

 

 

 

Марката Ferre е име в модния свят, което няма нужда от представяне. От създаването си през 1978 година компанията се е превърнала в символ на богатите и успелите. Няма човек, интересуващ се от мода, който не е чувал или виждал името FERRE. Ние Ви предлагаме да се докоснете до една от най-актуалните марки на нашето време, произвеждани в Италия.

Представяме на Вашето Внимание Ботуши Ferre Milano с покритие от естествен косъм и метално лого на глезена, с дискретно написано името на марката Ferre Milano. Частта от естествен косъм покрива участъка от глезена до върха на ботушите, правейки ги невероятно топли и същевременно с уникална визия. От глезена надолу, ботушите са направени от 100% непромокаем материал(PVC), за да сте сигурни, че ще останете сухи дори и в най-дъждовните дни. През 2012 ботушите с естествен косъм ще са отново на мода, особено когато са на марката Ferre:). Вътрешността е от памучни и кожени нишки, гарантиращи комфорт през целия ден.

Притежавайки тези Ботуши Ferre Milano , Вие ставате постоянен обект на внимание и през 2013. В тези ботуши краката Ви ще са винаги сухи. Нашата цел е да Ви предоставим възможността да изберете това, което наистина искате да имате, а не това което Ви се налага да си купите, поради липса на избор!

Не се сливайте с тълпата, бъдете уникални!

Хванете Вашия моден полет!