Българските модни списания през март – цвят и динамика! » Моден печат

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обичаме пролетта, защото всичко се пробужда, изпъстря с цветове и се преражда за нов живот. На тази логика са подчинени и българските модни издания. Насладете се на цветовете, лицата от кориците и оригиналните дизайнерски решения, на които са заложили творческите екипи.

EVA

Новата корица на списание EVA е супер слънчева, нежна и завладяваща, точно каквато е представата ни за пролетен брой. Атрактивното излъчване на Ива Янкулова веднага привлича вниманието. Тя позира с ефирна рокля от пролетната колекция на шведската марка H&M.

MODA

Очаровани сме и от корицата на списание MODA, която звучи супер позитивно, естетично и колоритно. Лицето на броя е екзотичната мулатка Jennifer Roberts. Американската красавица позира с двуцветна рокля и атрактивен грим на фона на родния си флаг.

Grazia

Rachel Row – дъщерята на Камелия Тодорова, е лицето на мартенския брой на списание Grazia. Младата певица, която през януари промотира дебютния си сингъл – Follow The Step, определено се вписва добре и в ролята на модел. За първия пролетен брой на изданието тя позира с колоритна визия, подчинена на colour-block тенденциите в модата.

Haper’s Bazaar

Българските фенове на Мадона дочакаха своята така мечтана корица на родното издание на Haper’s Bazaar. Лицето на мартенския брой е поп кралицата, която влиза в ролята на режисьор. Певицата смело размахва кино камера, облечена в ултра елегантен черен аутфит.

Glamour

И това, ако не е Glamour момиче! Дженифър Лопес сияе в пълния си блясък на корицата на модното издание. Латино дивата позира облечена с шикозна визия – тъмносин панталон в морски стил, червен топ и изключително много бижута на марки като Salvatore Ferragamo, Michael Kors, Chanel и Lorraine Schwartz.

Автор: Делица Цонева