Впечатляващи и ефектни бани

37
Добави коментар

Екстравагантни, модерни къщи с бани

Баня 1 – Това е грузинска антична баня изцяло от мед с махагон, по модел на Томас Crapper с тоалетната от същият стил.

Баня 2 – „Безсрамно пищна“- така агент по недвижимите имоти описва тази баня. Тя е 55 инча широка и е цялата от черен мрамор. В помещението има 40 инчова Тв плазма.

Баня 3 – Душа на тази баня прилича на Star Trek Transporter, използван от екипажа като „лъч“ около галактиката.Тя е в съответствие с останалата част на дизайна на  всичките спални като на тези на кралица Ана.

Баня 4 – Сравнително компактна и съвременна, разполагаща с еко-машинарии, които доминират. Има въздушна термопомпа, зелени системи за вентилация и дизайн, който подчертава естествената светлина.

Баня 5 – Последен писък на модата, бани в новата част на Лондон с монтаж на апартаменти от 31 до 34-тия етажа. С прозорци от пода до тавана, баните са с невероятна гледка. Стъклото предпазва от любопитните погледи.

Баня 6 – Запалете ароматни свещи и се опитайте да усетите аромата на солите във ваната.Почувствайте тази драматична баня, която има търкаляща се топка за масаж на краката, душ-кабина от полиран камък, двойни мивки и чифт гравирани дървени сфинксове, носещи мивката.Тоалетната е поставена върху дървен трон.