Тапети за баня

1
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

204

 
1
2
3
4
5

(169 гласа, оценка 4.98 от 5)

Тапети за баня 4.98 от 5 от общо 169 гласували.

Тапети за баня

 

 

Тапетите за баня могат да бъдат доста достъпно решение, ако искате да промените вида на вашата баня. Боята просто не може да се доближи до стила и елегантността, която предлагат тапетите. Ако някога сте опитвали да рисувате ивици или някакви други фигури по стените си, знаете какво главоболие е това, да не говорим, че е супер досадно. Ето няколко дребни идеи и съвети за избора и подготовката на тапетите за баня, за да може да се радвате на красива баня дълго време.

 

Определяне на тоновете

 

Светлите цветове като бежово, кремаво и бяло могат да отворят банята, да й продадат светъл и просторен вид. Ако държите на съвременния и стилен вид – зеленото, червеното и синьото за вашите цветове. Внимавайте особено, когато избирате тъмни цветове, тъй като те карат помещенията да изглеждат малки. Решение на този проблем е добавянето на добро осветление.

 

Избор на тема

 

Банята е добре да действа успокояващо. Все пак това е лично място, място за отпускане за повечето хора. Не бъркайте отпускащо със скучно – банята трябва да е свежа, интересна, да е сред любимите ви места. Ако нямате някакви определени идеи, може да вземете някое списание или да се поровите из интернет, за да оформите идеята за мечтаната баня в главата си.

 

Евтини дизайнерски тапети

 

Дизайнерските тапети са разкошен начин да внесете цвят и стил в банята си. Въпреки че, евтино и дизайнерско обикновено не се съвместяват, но с малко търсене и гонене на промоции, може да си осигурите много добри тапети. Добро време за търсене на такива продукции е в края на годината, когато много магазини желаят да продадат старата стока, преди да заредят нова продукция.

 

Скрийте недостатъците

 

Едно голямо предимство на тапетите е свойството им да прикриват дребните дефекти по стените по-добре от боята. Ако обаче стените ви са в окаяно състояние, добре е да ги измажете, преди да поставите тапетите.

Вижте още: