Подарък за класния

7
Добави коментар
drakoto
drakoto

Подарък за класния
12/01/2009 | Идеи | Gergana

Много скоро, с още по-голяма сила ще се развихри въпросът „Какво да подарим на класния ръководител?“
Ето, няколко предложения от мен…

Много скоро, с още по-голяма сила ще се развихри въпросът „Какво да подарим на класния ръководител?“

Обикновено покрай него отново се завихря една малка война в клас.

 

Ето, няколко предложения от мен:

 

Винаги може да подарите бижу. Разбира се като се съобразите с пола и предпочитанията на класния си, може да е гривна, нежно колие, ланец и т.н. Хубаво би било и да се консултирате с него/нея, ако изберете да подарите бижу.

Вярно, може да не е супер изненада, но поне не рискувате да дадете много пари за нещо, което няма да бъде носено никога.

 

Напоследък много актуален подарък стана екскурзия за двама в чужбина. Е, наистина е оригинално и практично, нали! И не си мислете: „Нашата втора вечер ще е в чужбина, за какво да му подаряваме същото!?“ Хмм .. нали не мислите, че каквато и да било екскурзия с класа е почивка за класния.

 

Ако имате млада готина класна, защо да не и подарите уикенд за двама в СПА хотел!

 

Ако класният ви е мъж и е спортен фен (напр. на формула 1), подарете му билет (обикновено хотела и билета са включени) за някое от състезанията. В Турция или Букурещ, например.

Сигурно ще се пръсне от кеф! 🙂

 

Ако обича животни подарете му домашен любимец. Но в този случай е задължително да го обсъдите с него, за да не се окаже после, че няма къде да гледа животинчето.

 

Ако сте близки с класния си ръководител, подарете му нещо ръчно направено от вас – класа.

Например: голям плакат в рамка, с ваши характерни снимки и фрази или пък нещо като книга – на всяка страница снимка и откъс от книга, фраза или каквото там си харесате да напишете.

С такъв подарък наистина ще разтопите класния си и ще му покажете, че го обичате.

 

И един малък съвет – забравете за сервизите, „интересните“ паници, вазите и т.н. Те са толкова изтъркани и безполезни!

 

В крайна сметка това са само идеи. При избора си трябва да се съобразите с пола, възрастта и предпочитанията на класния си.

И помнете, че не е чак толкова важно да е супер изненада, ако не сте сигурни какво да избере – посъветвайте се с нея/него.