Scivation WHEY NEW!!! 2270 грама СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН

3
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

Scivation Whey 5lb – е абсолютен лидер по няколко много важни показателя: 79% + съдържание на протеин в доза, уникална цена 96 лева за 2200+ грама суроватъчен протеин!

SCIVATION WHEY съдържа патентовано съотношени бързо усвоим суроветъчен протеин концентрат, изолат и чати биоактивен протеин с ниско молекулярно тегло от екстензивно хидролизирана суроватка, за да бързото транспортиране на 21 грама ниско въглехидратен протеин, без лактоза и с един изключителен вкус.

SCIVATION WHEY е зареден с биологично активни частици, които подпомагат расежа на мускулна маса, имунната функция и цялостното здраве на организма, бързото възстановяване и също така повишена загуба на телесни мазнини в случай, че е комбиниран с ниско въглехидратна диета и правилен тренировъчен режим.

Суроватъчният протеин е първоосновата на вашата мускулно изграждаща анаболна пирамида. Scivation Whey™ е висококачествен протеин доказал в редица клинични тестове, че оптимизира възстановителните процеси и спомага за качване на чиста мускулна маса, особено консумиран след тренировка. Scivation Whey™ е бързоусвоим и с изключителна биологична стойност. Scivation Whey™ е на първо място в класацията на всеки един професионалист!

Начин на употреба:
Смесете 1 мерителна лъжица Scivation Whey™ с 200 – 250 мл. вода. Приемайте 2 – 3 пъти дневно или повече в зависимост от протеиновите ви нужди.

 

* Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

В Shopping.bg. Интернет магазин Шопинг БГ може да срещнете пълния асортимент от Протеини, антиоксиданти, глутамин, ставно- възстановяващи продукти, протеинови барове и други специални формули за повишаване на желанието за спортуване, тонус и идеална форма. Добавките за спортисти съдържат единствено подбрани съставки и се произвеждат под строг контрол. Scivation WHEY NEW!!! 2270 грама СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН, както и всички продукти на Scivation са многократно изпробвани преди да стигнат до вас. Те ще ви помогнат да посещавате фитнес залата с желание и да се радвате на здраво тяло и желана фигура, със самочувствие. Scivation WHEY NEW!!! 2270 грама СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН е верният избор, който ще удовлетвори всичките Ви желания. Шопинг БГ Ви предоставя най- конкурентните цени за Протеини.