Вижте тайните за сексапил на Николета Лозанова!

36
Добави коментар
Aleks101
Aleks101

Вижте тайните за сексапил на Николета Лозанова!

Николета Лозанова – впечатлява!

Николета Лозанова без съмнение е една от най-сексапилните жени у нас през последните няколко години. Въпреки че мнозина ще отрекат това, факт е – тя е красива и още нещо – знае как да демонстрира тази си хубост.

Николета Лозанова е красива жена!

Ето кои са някои от тайните, благодарение на които бъдещата майка Николета Лозанова успява да изглежда все така зашеметяващо!
Що се отнася до кожата, Ники признава, че често експериментира. Не се придържа към една конкретна марка продукт, не се подлага и само на една процедура за рахубавяване. Твърди, че е склонна да опита всичко и след това да избере подходящата козметика за себе си. Признава, все пак, че любими са й терапиите с шоколад и грозде.
Когато става дума за диети, съпругата на Валери Божинов твърди, че не им е привърженик. Хапва си от всичко – особено сега, когато на път е първата й рожба. Гледа обаче да не прекалява, а да залага на плодовете и зеленчуците.
Николета признава, че въпреки че има силикон в гърдите, не е привърженик на инвазивната пластична хирургия. Не й харесва и модата от последните години момичетата и то млади момичета да издуват устните си до неузнаваемост.
А по отношение на тренировките, брюнетката изненадва – и преди да забременее рядко е тренирала упорито. Любимото й занимание във фитнес залата, твърди Николета Лозанова, е ходенето на пътечката.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.