НАМАЛЕНИ ТРОМБОЦИТИ – Билко Лечение

1
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

 

  НАМАЛЕНИ ТРОМБОЦИТИ 
                                                                                                                                                                                                                                 НАМАЛЕНИ ТРОМБОЦИТИ (Тромбоцити – играят  роля в съсирването на кръвта) 
 –  Всеки ден можете да включите в менюто си по 1 суров жълтък от пресно яйце. Можете да си правите и подсилващ коктейл от мляко,жълтък и мед на вкус. Консумирайте повече мляко, а на обед може да хапвате парче риба или нетлъсто месо със зеленчуци.
– Три пресни и добре измити кокоши яйца се поставят в буркан и се заливат със сока от 9 лимона. Сокът да е около половин сантиметър над яйцата. Съдът се захлупва ипрестоява 3 денонощия. След това с вилица се отделят и изхвърлят ципите от черупките на яйцата и сместа се разбърква. Добавят се 3 лъж. чист винен коняк и 200 г. небетшекер. Приема се по 1 с. лъж. сутрин, обед и вечер 20 мин. преди  хранене. Съхранява се на студено. 10 мин. след това се пие по 1 винена чаша отвара от следната смес: 100 г пипериче, по 50 г. жълт кантарион, жълт равнец, смрадлика, широколист живовлек, троскот, корени репей, синя тинтява и корени мъртва коприва. 2 пълни с. лъж. дрога се слага в 600 мл. кипяща вода. Прибавя се 1ч. лъж. зърна червена хвойна. Вари се на тих огън 20 мин. и се прецежда, след като изстине. Може да се овкуси с лимон и мед.
–  100 г. ечемик се вари 20 мин. в 1 л. вода. Изстива, прецежда се и се пие през деня вместо вода.
–  Сутрин на гладно се изпива чаша бира, в която от вечерта е сложена 20 г. прясна козуначена мая. Киснезахлупено цяла нощ, а сутринта се разбърква добре и към него се прибавят по 1ч. лъж. бирена мая и шипково брашно.