В Симитли точат ножа и на Лудогорец – SportVox

2
Добави коментар
sheri
sheri

снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Септември (Симитли) Методи Стойнев вярва, че отборът му ще окаже сериозна съпротива на лидера в „А“ група Лудогорец. Двата отбора ще се срещнат на полуфиналите в турнира за Купата на България.

„Ще се опитаме да затрудним максимално Лудогорец. Ще направим всичко, за да сме на финала. Надявам се да имаме малко късмет и да се класираме“, каза Стойнев.

Той разкри, че предимството на тима от Симитли е в непримиримостта, желанието за игра и колективът.

„В нашия регион всеки знае, че желанието и непримиримостта са основният коз. Имаме страхотен колектив и това също е предимство“, каза Стойнев, цитиран от БТА.

Той определи победата над ЦСКА вчера като историческа и не пожела да говори за премии при евентуално класиране за финала.

„Влязохме в историята с победата над ЦСКА. Вече направихме много в турнира. Нека се класираме за финала, тогава ще говорим за премии“, каза Методи Стойнев.

Представителят на Лудогорец на жребия Методи Томанов е категоричен, че отборът от Симитли е най-неудобният съперник.

„Септември е най-неудобният съперник. Ще подходим с респект и уважение към този отбор. Ще гостуваме на неудобен терен, пред неудобна публика, но ще хвърлим всички сили да се класираме за финала. Няма как да подценим Симитли, те вече елиминираха гранд като ЦСКА. Ще вложим максимални усилия и на двата фронта – първенство и купа“, каза Томанов.