Вероника Стефанова стана рекламно лице на училище за бармани

2
Добави коментар
pippo26
pippo26

Като всяка професия и барманската има своята наука, азбука, закони, правила и етика, без които не може. Барманът е този, който допринася за славата и успеха на едно заведение със своите умения. Това прави курсовете по барманство задължителна част от обучението на всеки барман.

Училището за бармани Bartender.bg ви предоставя възможността да усвоите всички тънкости на професията. Все пак да си барман е изкуство, затова и програмите за обучение са така подбрани, че всички завършили курса получават една солидна основа от теоретични и практически познания, една правилна посока, в която да се развиват в бъдеще.

Bartender.bg ви обещава, че ще ви научи на всичко за тази професия. Някои от вас ще си кажат – това практически е невъзможно, но в училището за бармани ви ще получите фундамента, върху който да градите, и ще усвоите правилния начин, по който да се развивате.

От вчера рекламно лице на Bartender е участничката в конкурса Мис България 2012 – Вероника Стефанова. 19-годишната красавица от 12 години се занимава с мода. Като всяко младо момиче и тя обича в почивните дни да разпуска с любимото си питие.

А ако вие се питате как най-лесно може да се запознаете с красавиците от конкурса Мис България, то запишете се в училището за бармани и те сами ще ви намерят.