Осигурете неповторим стил на автомобила си с фолио LLumar

1
Добави коментар

Автомобилно и сградно фолио за стъкло LLumar се произвежда в Мартинсвил, САЩ и в Рункорн, Великобритания.То притежава уникално качество и има способността да придаде неповторим външен вид на вашия автомобил.Подобрете стила и външния вид на автомобила си и го направете неотразим с автомобилно фолио LLumar. Осигурете си качествено затъмняване (тониране) и перфектен автомобилен стил и външен вид за съвсем малко време. Освен всичко авто фолио LLumar притежава слънчева и uv защита, както и защита срещу отблясъци, които биха могли да разсеят шофьора по време на пътуване.Автомобилни фолиа за стъкло LLumar могат да Ви икономисат и гориво, поради факта, че с помощта на техния монтаж, климатика на вашата кола работи по-малко.LLumar предлага и защитно фолио за безопасност на вас и вашите вещи от кражби и в случай на инцидент.Нашето фолио за прозорци е прозрачно или с определен нюанс и е самозалепващо се. Авто фолиото е термосвиваемо, което прави едно затъмняване на стъкла много по-лесно и бързо. Всеки вид фолио за стъкло и прозорци на LLumar притежава защитен слой предпазващ самото фолио от надраскване и устойчиво. Фолиата на LLumar не избеляват с времето, а са цветово стабилни. Ако искате да си осигурите качествен монтаж и поставяне на качествено фолио, можете да се свържете с някой от нашите монтажисти.Те ще ви осигурят качествен монтаж и поставяне на автомобилно фолио в София, Варна, Пловдив, Бургас и още много други градове в България. 

 

 С какво автомобилно фолио LLumar превъзхожда останалите фолиа.

Автомобилно фолио LLumar има за цел освен подобряването стила на автомобила и да осигурява защита. Посредством едно затъмняване на вашите стъкла с фолио LLumar , вашият автомобил бива защитен от вредните слънчеви и Uv лъчи. По този начин тапицерията му се запазва здрава много по-дълго, а вие не се притеснявате от слънцето. Фолиото на LLumar намалява температурата във вътрешността на автомобила с до 20 градуса и предпазва вещите Ви. С това си свойство фолиата за прозорци на американската фирма икономисват разходи от гориво потребено от климатика. Много важно нещо, което фолиата LLumar правят е да ограничават отраженията и по този начин да намаляват умората на очите и рисковете от евентуален пътен инцидент породен от това.

 

Слънцезащита с помощта сградно отражателно и Uv фолио

Отражателно и слънцезащитно фолио LLumar могат това, което останалите не могат. Те защитават вашия дом или сграда от слънцето, като подобряват работните условия и комфорта в помещенията в комбинация с икономия на енергия.Те имат способността да се самоизплатят за срок от 3 години, което ги превръща в една много подходяща инвестиция. За хората, които живеят в по-студени райони, LLumar създаде изолационно фолио, спиращо загубата на топлина през стъклата.LLumar притежава и най-високотехнологичния продукт в света – фолиото EnerLogic.

 

   Защитно фолио за безопасност и сигурност отговарящо на изискванията на ЕС

Фолиото за сигурност на LLumar покрива всички изисквания на ЕС за безопасност. То има способността да защити стъклата от счупване, а в случай на счупване, то не позволява на парченцата стъкла да се разпръснат и да наранят някого.Противоударно фолио LLumar се използва с успех за защита от кражби и за защита от евентуални инциденти. То притежава 95% Uv защита и се предлага в два варианта – прозрачно и тонирано.

 

Декоративно фолио и фолио за защита от графити LLumar – единствени по рода си продукти.

 

Фолиото за защита от графити на LLumar се използва най-често в големите градове, където има за цел да предпазва витрините на магазини, музеи, ателиета и др. от вандали. То притежава уникален слой, който не позволява стъклото да бъде надраскано с каквито и да е графити. То има и защитни функции. Едно от неговите приложения е и поставянето му на прозорците на автобусите, трамваите и влаковете от градския транспорт. Декоративните фолиа на американския производител, могат да Ви помогнат много за да подберете правилното декоративно решение във вашето помещение. LLumar предлага над 20 вида декоративни фолиа различаващи се по цвят и по орнаменти.