Къща за продажба в с.Руховци Елена – 16500 EUR – ID 5079003

0
Добави коментар

Къщата е разположен в живописното, планинско село Руховци, което се намира в сърцето на Еленския Балкан, райско кътче привличащо много туристи в района. Селото отстои само на 10 мин. от град Елена и на 44 км. от Велико Търново.

 

Тази чудесна селска къща е на един етаж с обща жилищна площ от 75 квм. Под основния етаж има и просторна каменна маза. Къщата предлага тераса, коридор, 3 спални, кухня, килер, баня с тоалетна и лятна кухня. От терасата се разкриват прекрасни панорамни гледки към хълмовете отвъд. Имотът е подходящ както за вила за почивка, заради красивата природа, тишината и спокойствието, така и за постоянно живеене, тъй като се намира в непосредствена близост до град Елена.

 

Градината е с размер 750 квм. и в нея са разположени плевня, навес, кладенец и закрито барбекю с пещ и външна чешма, а до него има и баня с тоалетна. Под асмалъка има места за отдих, където да се наслаждавате на красотите на това райско местенце. Девствената природа и прохладата на Еленския Балкан ще ви накарат да забравите забързания ритъм на големия град и да си починете пълноценно.

 

От селото тръгват маркирани туристически маршрути до природната забележителност Христовският водопад на река Борущица. На брега на реката има кътове за отдих с маси, пейки, барбекю и огнища. В реката, която минава през селото и в близкото езеро, можете да ловите риба или да се разхладите през горещите летни дни.

 

Районът е изключително подходящ както за развитието на селски и еко туризъм, така и за ловен туризъм, тъй като в близките гори има много и разнообразен дивеч като: елени, глигани, фазани и диви кози. Не пропускайте възможността и вие да се сдобиете с имот в това райско кътче.