Честит Нов Ден, Честита Пролет, Честито Пробуждане!

8
Добави коментар
lubopav
lubopav

Благ и радостен ден е днес! Пролетта отдавна ни закача със слънчевите радостни лъчи, напира от всяка клетка на живото ни, празнуващо живота същество, но ето, и според линейното (астрономическо) време вече можем да си честитим настъпването на така чаканата Пролет 2012! На 20 март 2012 г. в 07.15 ч. официално настъпи магическото пролетно равноденствие! А защо е магическо ли? Достатъчна порция магия има в поредното пробуждане на Живота в Природата и в нас, като част от нея. Но точно това равноденствие е уникално и се случва за първи път по този начин. Слънцето навлиза в знака Овен, символ на зараждащият се живот, на всяко ново начинание и действие. Всичко се събужда от дългия зимен сън с очакване за нови приключения и предизвикателства.

Новите енергии на Пролетта се усещат, те са невероятно мощни и трансформиращи, сигурна съм, че всеки от вас вече ги е усетил.  На 20 март настъпва равноденствие и това се явява четвърта и последна вълна на Космическа инициация, натоварване и инициализация на Кристалните Кодове. В допълнение към това на 22 март, в 29-ти към 1ви лунен ден настъпва новолунието в Овен. Отново се отваря огромен портал изпращащ чисто нови, преобразуващи енергии към Земята. Качествено нови, толкова нови, че дори на най-опитните сред нас ще им е трудно да ги разпознаят и сложат в позната категория. Защото досега не са били изпращани такива енергии! Чисто нова вълна, помитаща всичко по пътя си, изчистваща, пречистваща, разтваряща и разливаща се по бреговете на Съзиданието. Нова, повдигаща, закриляща и обединяваща енергия настъпва. И всички вие, което сте изказали намерение да изчистите кармичните уроци, всички вие, които дълго бяхте в ничията земя, в апатия, в изчакване и се чувствахте изолирани и неразбрани единички – настъпи моментът на обединението, на възраждането на творческата енергия, която мощно и безкомпромистно ще изчисти всички сенки, съмнения и страхове. И на освободеното място ще нахлуе цялата вселена от светлина, радост и красота.

Настъпва пикът на женската творческа енергия и енергиите на светлината и тъмнината, на мъжкото и женското начало се изравняват. Приемете я, приветствайте я, въплътете я в себе си. Интегрирайте я с радост и благодарност, дайте възможност да се преплете с мъжката енергия, да се слеят в свещен съюз, да увенчаят пробуждането на съзнанието и да ви тласнат към смело и вдъх_новено съзидание. Все повече и повече светът ни е се променя, трансформира се и еволюира (и ние с него, като изграждащи го живо-свързани частички). Светът такъв, какъвто го познаваме скоро няма да го има.. за да отстъпи място на съвсем ново творение, на съвсем нова реалност, сътворена от нас самите! Нека се обединим в едно живо, трептящо творческо съзнание още сега, още в днешния важен ден – да подкрепим Земята с обединената си от Любовта енергия, да заземим тези прекрани енергии, които щедро се изливат в момента, да ги интегрираме в телата ни от светлина. Пробуждайки се с тези нови енергии, Земята чува и желанията покълват! Нека засеем новия живот, съзнателно работейки днес и в следващите няколко дена – да почувстваме  радост, удовлетворение и хармония с вътрешното си Аз и с повика на сърцето. Ако изобщо чувствате негативни вибрации, днес можете да ги трансформирате в конструктивна енергия.

На Балкански полуостров функционират 724 енергийни портала, за които посветените се грижат от години – ходят, обикалят, вливат правилните енергии в тези свещени места, активират ги. Тази мощна структура от високовибрационна интелигентна и трансформираща енергия която се заражда от днес нататък ще окаже влияние за повдигане на вибрацията на полуострова, а от там на планетата, за доизграждането на Светлинните ни тела и въвеждането на нови способности необходими ни за прехода в следващото измерение. За тази активация са важни всички, които работят независимо къде се намират! Обръщам се към всички светлинни работници! Включете се с медитативни визуализации още тази вечер, както и през останалите 4-5 дена. На 21.03 в 12ч. българско време ще има силна група, която ще работи от главния портал в Охрид. Да насочим конценрирана енергия призовавайки Вселенската Любов. Да призовем енергията от Кайлаш и Мачу Пикчу, да се свържат с Охрид, притегляйки Светлината от Централното слънце, през нашето Слънце и възнамерявайки за планета Земя 100% Светлина и Възнесение в Светлина. Свържете мислено всички свещени планини, обединете в един вихър енергийнте портали, призовете Светлината!

Многобройни ще са групите, които ще работят в идните дни – и денем и нощем. Нека всеки от вас се включи във времето, когато най-силно почувства повика. Възнамерете да се включите в общята енергийна мрежа и следвайте вътрешния си импулс – за визуализация и работата със Светлината.

На 24 и 25 март работата ни ще има и друг своеобразен връх – тогава е Благовещение по стара българска традиция – един от най-символичните ни и магични празници! Лястовицата донася светлата вест, че пролетта идва и Земята “зачева”. Според старата българска вяра, тогава се е празнувал майчин ден, ден на почит пред жената, дала живот, почит на женската животворяща енергия! Тогава ще работим във Варна, в един от градовете-кристали, крепящи енергията на България!

Чудесата започват от днес, скъпи приятели. Почувствайте, отдайте се на пречистващия и повдигащ вихър на енергията! Нямаме време вече да стоим безучастно, ние сме творците във всичко случващо се. Ние го случваме! Честито пробуждане!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Tags: 22 март, Варна, градове-кристали, енергийни портали, нов Живот, нови енергии, новолуние в овен, пролет, пролетно равноденствие 2012, семинар във Варна