MuscleTech NITRO AMINO FX 385 грама АМИНОКИСЕЛИНИ

1
Добави коментар
www.shopping.bg
www.shopping.bg

➡ Концентрирана ВСАА формула!
➡ Свръх-бързо усвояване!
➡ Солидна доза – 13 500 mg активни съставки!
➡ Несравнимо мощно действие – стимулира изграждането на мускулна маса само с една доза дневно!
➡ Прецизна комбинация от компоненти, осигуряваща 9 пъти по-голям мускулен растеж!
➡ 8 000 mg NanoVol BCAA – 100% свободни аминокиселинни форми – L-левцин, L-изолевцин и L-валин!
➡ 3 000 mg ArgiPro – чист L-аргинин, който увеличава азотния оксид в мускулите и ги напомпва още с първата доза… и при всяка доза!
➡ 2 500 mg GlutaPro – специална аминокиселинна комбинация от L-глутамин и таурин!
➡ 1 000 mg витамин С!

 

Аминокиселините с разклонена верига (т.нар. ВСАА) са с неоспоримо първостепенно значение за процесите, свързани с протеиновата синтеза и изграждането на мускулна маса. От друга страна тези три аминокиселини са незаменими за организма, тъй като тялото няма способността да си ги произвежда чрез метаболитно превръщане. Това означава, че имате нужда от външни източници на аминокиселините с разклонена верига, каквито са хранителните добавки. По тази причина екипът на MuscleTech създаде Nitro Amino FX.

Nitro Amino FX е супер-концентрирана аминокиселинна формула със свръх-бързо усвояване. Този продукт съдържа мега-доза от верижно разклонените аминокиселини (NanoVol BCAA), увеличаваща напомпването съставка ArgiPro (L-аргинин) и специалният аминокиселинен комплекс GlutaPro (L-глутамин и таурин).

Всяка една доза Nitro Amino FX се усвоява от организма с максимална скорост и осигурява на организма голямо количество чисти аминокиселини в свободни форми. Това означава директно навлизане на тези аминокиселини в кръвния поток и моментална наличност за синтезиране на протеин в мускулните клетки.

Начин на употреба : Смесете 1 доза Nitro Amino FX (= 1 мерителна лъжичка) с около 250 ml вода и приемайте веднъж дневно. В тренировъчни дни приемайте преди тренировка. Преди употреба прочетете целия етикет и следвайте предоставените указания.

 

* Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

В Shopping.bg. Интернет магазин Шопинг БГ може да срещнете пълния асортимент от Аминокиселини, антиоксиданти, глутамин, ставно- възстановяващи продукти, хормонно стимулиращи и други специални формули за повишаване на желанието за спортуване, тонус и идеална форма. Спортните суплементи съдържат единствено подбрани съставки и се произвеждат под строг контрол. MuscleTech NITRO AMINO FX 385 грама АМИНОКИСЕЛИНИ, както и всички суплементи на MuscleTech са многократно изпробвани преди да стигнат до клиентите. Те ще ви помогнат да посещавате залата за тренировки с желание и да се радвате на здраво тяло и желана фигура, със самочувствие. MuscleTech NITRO AMINO FX 385 грама АМИНОКИСЕЛИНИ е коректният избор, който ще удовлетвори всичките Ви желания. Шопинг БГ Ви дава най- конкурентните цени за Аминокиселини.