FarmaVita Argan Sublime Oil Shampoo Шампоан с арганово масло 250ml

6
Добави коментар
langarov
langarov

FarmaVita Argan Oil Shampoo Шампоан с арганово масло 250ml

Уникален, подхранващ шампоан, създаден, за да направи косата здрава, красива и копринено мека.Арганов Шампоан с интензивен екзотичен аромат с цел да създаде здрава, съблазнителна, копринена коса.Почиства нежно и е идеален за всички типове коса.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете на мокра коса, масажирайте, изплакнете старателно.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Аргановото олио се добива от плодовете на Мароканското Арганово дърво. Използва се oт хилядолетия в грижата за косата, заради неговите подхранващи, заздравяващи и предпазни свойства. Богато на витамин Е и естествени токофероли които действат против стареенето и слещу свободните радикали. Витамин Е се използва за възстановяване и обновяване на увредена от топлината на уредите или агресивно третиране коса. Аргановото масло е директен източник на хранителни компоненти за фибрите и корените на косата, благодарение на съдържащите се в него ненаситени мастни киселини като омега 6. Тези не наситени мастни киселини посилват косата и предотвратяват цъфтенето на краищата. Аргановото олио задържа влагата и придава оптимален блясък.Тази превъзходна формула без фосфати, с активни вещества от разстителен произход, нежно почиства в дълбочина и е подходяща за всякакъв вид коса.

FARMAVITA е италианска компания, която е на пазара за професионална козметика за коса в продължение на 30 години. От самото начало, стремежът на Farmavita е да разшири международните си пазари и в момента работи в над 40 държави. Farmavita разполага със собствената лаборатория за изследване и развитие, където съдават най-новите продукти. Непрекъснатите изследвания, прецизният подбор на суровини, разнообразието на активни съставки в рецептите и в същото време използването на най-съвременна технология, позволяват на Farmavita всяка година да предлага превъзходен диапазон от висококачествени и новаторски продукти, които допринасят за повишаване на професионализма на нейните клиенти.