„Мадагаскар 3” с нов трейлър и плакат

3
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

Ето по един нов трейлър и плакат за анимацията на DreamWorks „Мадагаскар 3”. И ако постерът изглежда потресаващо зле, то видеото не е за изпускане. Вярно, клипът започва като първия трейлър, но продължението е пълно с нови кадри и сюжетни козове, които ще Ви накарат да се покискате. Оказва се, че познатите ни животинки от зоопарка в Ню Йорк ще са принудени да се правят на циркови артисти, за да се върнат у дома.

Смешките във видеото са доста забавни, но анимацията изглежда като от преди 7 години, когато дебютира първата серия. Oпределено от DreamWorks са пестили средства във визуална посока. „Мадагаскар (1)” бе изненадващо приятна комедия, но продължението, доведе до най-погрешно похарчените пари за анимационен филм, които съм давал досега.

Клипът в HD

Засега „Мадагаскар 3” се радва на прилични коментари от хора, които са гледали части от филма. Най-сериозно впечатление е направил цирков откъс, който сякаш идвал от шоу на Cirque du Soleil. Та, само заради него си струвало да се дадат пари за 3D кино. Да видим…

Премиера в България: 15.06.2012 (Madagascar 3: Europe’s Most Wanted / Форум Филм България / Paramount Pictures)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂