Екскурзии

2
Добави коментар

Целодневен тур на Ibiza

Това е целодневна екскурзия, която ви позволява да откриете какво е направило белият остров световно известна дестинация. Това е автобусна екскурзия с професионален гид, по време на която ще посетите стария град и много обекти, които са част от културното наследство на острова. Ще видите и красивите плажове на Ibiza. В екскурзията е предвидено свободно време за обяд, който не е включен в цената. В сряда се посещава Хипи маркета в Es Cana, а в събота, Хипи Маркета – Las Dalias в San Carlos.

47 евро

 

Посещение на Хипи Маркет в Punta Arabi

Ще видите голямо разнообразие от ръчно изработени предмети.

Сутринта трансфер от хотела до Еs Cana, където се намира известният Хипи маркет Punta Arabi. Свободно време за да разгледате многобройните щандове и да си закупите ръчно направените сувенири и бижута.

Връщане в хотела.

30 евро

 

Целодневен круиз до митичната скала Es Vedra

Целодневен круиз с тръгване от San Antonio и курс около митичната скала Es Vedra. При пристигане на плажа Cala d’Hort, намиращ се точно пред Es Vedra, ще имате възможността да плувате и да се гмуркате в кристално чистите води на средиземно море. Ще Ви бъде сервирана и чаша сангрия (традиционна испанска напитка приготвена от вино и плодове). Екскурзията продължава с обяд на най- близкия бряг. Обяда включва: салата, паеля десерт, хляб, вино, вода и кафе. След обяд свободно време за плуване и плаж преди отпътуване отново към San Antonio.

76 евро

 

Джип сафари

Сутринта взимане от хотела и кратък инструктаж на гидовете относно маршрута и правила на поведение. Пътуването е с открити джипове. Пътува се към северната част на острова през красивата долина Morna, San Juan по крайбрежни и off road пътища. На обяд ще имате възможност да се насладите на красивия плаж Beniras, където можете да скачате във водата и да опитате местната кухня. Обядът е включен в цената (без напитки). След обяд отново се пътува по крайбрежието през скрити и пусти плажове и скали на Portixol и Cala la Barca. Следва пет минутна разходка, ще се насладите на спираща дъха гледка.

Всеки джип е с капацитет до 8 души, като всеки се придружава от гид. Екскурзията приключва в 16:00 следобяд с трансфер до хотела.

79 евро

 

Автобусна екскурзия до остров Formentera

Пътуване до остров Formentera – един рай, непроменен през вековете.

Трансфер от хотела до пристанището на Ibiza. Кратко пътуване по море. На Форментера екскурзията продължава с мини бусове с екскурзоводи.

Места, които се посещават по време на екскурзията: столицата San Francisco Javier, Mirador, от където се открива панорамна гледка към целия остров, фарът La Mola, солниците Las Salinas и Mitjorn Beach, където има време за плуване. Обяд не е включен в цената. Връщане на Ibiza и трансфер до хотела.

85 евро

Екскурзия до Formentera с катамаран

Една вълнуваща екскурзия на борда на катамаран F – star, която ще Ви разходи по южния бряг на Ibiza и отведе до красивите острови Formentera и Espalmador. Необитаемият остров Espalmador Ви очаква със своите красиви плажове, обливани от тюркоазено синята вода. На обяд ще Ви бъде сервиран вкусен обяд. След обяд ще се отправите към плажовете на остров Formentera, където да продължите да се любувате на красивата гледка и прозрачната вода, както и да посетите местен бар с хубава музика.

Меню на борда на катамаран F – star: – Обяд / хляб от Formentera, риба и свинско на грил, разнообразие от салати, плодове / – безалкохолни напитки по време на цялата екскурзия – бира и вино по време на обяда – дегустация на местната напитка “ hierbas “ след обяда

59 Евро