Дом за възрастни хора „Надежда“

2
Добави коментар
adarakchiev
adarakchiev

Домът за възрастни хора „Надежда” работи като дневен център или пансион за стари хора, тежкоболни или с деменция. Осигуряваме 24-часова квалифицирана грижа и рехабилитационни услуги в комфортна обстановка. Сърдечната връзка между персонала и настанените превръща дома в специално място за Вас и за Вашите близки.

Доброто отношение и цялостно удовлетворяване на нуждите на пациента е наша основна цел! Ние дълбоко вярваме, че ефективният начин за предоставяне на състрадателни услуги е да се поддържа висока медицинска почтеност, да се изгради отборен дух сред служителите и да се предложи удобна и приятна среда за нашите пациенти и техните посетители.

Въпреки че повечето преходи не са лесни, наша отговорност е да се улесни процеса от смяна на средата, да превърнем дома в място, където пациенти и гости да се чувстват комфортно и удобно. Нашият екип от квалифицирани професионалисти помага за бързо възстановяване от операции, травми или тежки заболявания. Ние разбираме важността на създаването на удобна и грижовна атмосфера, независимо от това дали нашите пациенти са тук за краткосрочно лечение или дългосрочни грижи.

Стремим се да предоставяме качествени услуги на нашите жители. Обслужваме физическите, емоционални, развлекателни, социални, духовни и здравни нужди на домуващите в старчески Дом Надежа по професионален и грижовен начин.